Коли закінчиться війна в Україні: переможниця "Битви екстрасенсів" здивувала прогнозом

Коли закінчиться війна в Україні - Яна Пасинкова поділилася прогнозом/ колаж: Главред, фото: 53 окрема механізована бригада імені князя Володимира Мономаха, скрін

За словами тарологині, війна до травня 2025 року буде продовжуватися.

До травня 2025 року війна в Україні ще триватиме, бойові дії будуть відбуватися хвилями.

Таким прогнозом поділилася переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі.

Водночас вона назвала кілька дат, які можуть виявитися знаковими під час війни.

"Наступний рік – аж до травня воєнні дії хвилями йдуть. Тобто не постійно, не на всій території. За наступний рік нарешті перекручується влада, не уточнюйте де, я дивлюсь без уточнень. Після цього все йде до миру. 5.10 цього року, 10.05 та 5.10 наступного року – запам'ятайте ці дати", – наголосила Яна Пасинкова.

Хто така Яна Пасинкова

Яна Пасинкова - таролог, переможниця 15ого сезону битви екстрасенсів. Часто робить розбір питань на Таро, які хвилюють кожного українця. Має власний YouTube-канал.

Раніше таролог Стелла зробила прогноз на осінь і спрогнозувала, коли закінчиться війна в Україні. Також вона сказала, коли припиняться масштабні обстріли ракетами та дронами по Україні.

Також раніше повідомлялося, що "Нострадамус" із Індії назвав дату кінця війни в Україні. Чоловік, якого називають "індійським Нострадамусом", передбачив, коли закінчиться російське вторгнення в Україну – це може відбутись порівняно швидко.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти