Як прискорити інтернет на ноутбуці та комп'ютері: швидкість зросте вдвічі

Що робити, якщо на ПК низька швидкість інтернету, і як її збільшити у декілька разів / Скріншот YouTube

Якщо ви не знаєте, як збільшити швидкість інтернету на ПК або ноутбуці, щоб вона відповідала нормі від провайдера, спробуйте перевірити свої налаштування.

Часом користувачі ноутбуків і персональних комп'ютерів стикаються з проблемою, коли заявлена провайдером швидкість Інтернету не відповідає реальній. І тоді багато хто цікавиться питанням, як прискорити швидкість інтернету в комп'ютері. Ми розповімо вам про робочий спосіб, який виявили на просторах Мережі.

Автор YouTube-каналу Техно Комп'ютер показав, як розв'язати питання зі швидкістю Інтернету і підвести її до тієї, яка спочатку задана провайдером.

Як збільшити швидкість інтернету на ПК у налаштуваннях

Перевіряємо швидкість інтернету на комп'ютері

Щоб виміряти реальну швидкість на ПК або ноутбуці, потрібно у своєму браузері перейти за посиланням, яке відкриє Speed Test. У автора вийшло 29,14 Мб/c швидкість завантаження і 49,99 Мб/c на віддачу. Реальна швидкість у кожного користувача може бути різною.

Збільшуємо швидкість інтернету

Правою клавішею натискаємо на картинку з кнопкою Пуск. Знаходимо режим Виконати, тиснемо, і вводимо в рядку, що з'явився, команду gpedit.msc. Далі натискаємо Enter.

Перед нами відкривається вікно редактора групової політики Windows. У ньому заходимо в папку Адміністративні шаблони, слідом відкриваємо Мережа і далі - Планувальник пакетів QoS.

Праворуч ми бачимо пункт Обмежити резервовану пропускну здатність і заходимо в нього.

У автора цей параметр виставлено в режимі Не задано. Виставляємо пункт Увімкнено. А нижче, в параметрі Обмеження пропускної здатності (%), виставляємо 0. Тиснемо застосувати і ОК.

Перезавантажуємо комп'ютер.

Заново запускаємо Speed Test і перевіряємо швидкість

У автора вийшло 93,35 Мб/c на завантаження і 90,22 Мб/с на віддачу. Швидкість Інтернету зросла більш ніж удвічі.

Що таке Техно Комп'ютер?

Техно Комп'ютер - український канал на YouTube. Тематика - навчання користувачів користуванню комп'ютером, встановленню різних програм і драйверів, а також оптимізації систем Windows і Android. У каналу понад 150 тисяч підписників і до 40 мільйонів переглядів, зазначено в описі

Дивіться відео, як збільшити швидкість інтернету на ПК і ноутбуці більш ніж удвічі:

Інші новини:

Новини заразКонтакти