Як легше перенести алергію на амброзію: 3 способи, які допоможуть впоратися

Як легше перенести алергію на амброзію / колаж: Главред, фото: pexels, скріншот

Главред розповість, що добре допомагає від алергії на амброзію.

Кінець серпня і вересень - важкий період для тих, хто щорічно страждає від алергії на амброзію. Алергію неможливо вилікувати народними засобами, проте можна полегшити собі життя в цей період. Ми розповімо, що найкраще допомагає від алергії на амброзію.

Як захистити себе від амброзії

Досить важливо зрозуміти, що пилок амброзії в період її цвітіння - літає всюди і наповнює собою повітря. Саме через це дуже важливо намагатися захистити хоча б своє житло від цього явища. Для цього необхідно проводити якомога частіше вологе прибирання, завісити вікна і дверні проходи вологою марлею, складеною в кілька шарів, також важливо встановити фільтри на кондиціонер.

Як легше перенести алергію на амброзію

Коли людина з алергією пересувається по вулиці, пилок амброзії осідає на одязі і волоссі. Дуже важливо намагатися відразу міняти одяг по приходу додому і якомога частіше мити волосся, проте щадними засобами, щоб не пересушити їх. Крім іншого, не варто після прання сушити одяг на балконі або вулиці.

Що добре допомагає від алергії на амброзію

У період цвітіння амброзії, як би не було спекотно, допомогти може маска на обличчі, яку носили під час пандемії. Також варто регулярно зволожувати слизову оболонку очей і промивати, по можливості, ніс.

Також вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти