До чого сниться падіння та політ: відповідь здивує

Що означають сни / колаж: Главред, фото: pexels

Експерт зі сновидінь розповіла значення деяких найпоширеніших снів: від польоту до погоні за вами.

Зазвичай не всі люди звертають увагу на свої сни, але експерти із сновидінь поянили на які сни необхідно звертати увагу.

Наші підсвідомі пригоди у сні часто потрапляють у низку дуже поширених категорій, які можуть заспокоїти тих, хто пригнічений будь-якими страшними снами та їх значенням.

Експерти зі сну в BedKingdom поділилися своєю мудрістю щодо значень, які можна знайти у своїх снах і чому вони цілком можуть бути доречними через ваші хвилювання, пише Mirror.

Падіння

Один із найстрашніших снів - падіння. Вам може здатися, що ви справді падаєте на землю із глухим стуком, однак після цього ви прокидаєтесь у своєму зручному ліжку, із полегшенням і збентеженням одночасно.

"Тлумачення цього типу сновидінь зосереджені навколо почуття страху та вразливості. Падіння уві сні також може вказувати на почуття безпорадності та пригнічення. Також можливо, що сон про падіння можна розглядати як попередження від вашої підсвідомості бути обережним. Якщо ситуація викликає втрату контролю, це можна перекласти, як падіння під час сну", - пояснили експерти.

Переслідування або втеча

Сни в яких ви тікаєте від когось, або безперервно біжите, може мати дуже тривожний сенс. Ймовірно, що наяву ви відчуваєте себе дуже виснаженою людиною.

"Почуття стресу та тривоги є основною причиною переслідування у сні. Якщо хтось відчуває загрозу наяву, це також може призвести до снів про переслідування та втечу. Іноді ці сни можуть бути наслідком почуття гніву і сприймаються як попередження, щоб остерігатися можливих загроз", - пояснили фахівці.

Втрата зубів

Особливий жах для тих, хто ненавидить стоматологів, побачити уві сні, як випадають зуби. Це дуже поширене явище і це пов’язано з почуттям незахищеності, яке мучить багатьох із нас.

"Сон про випадання зубів зазвичай пов’язана з відчуттям непривабливості або негативними думками про свій імідж. Боротьба зі спілкуванням також може бути причиною таких снів, оскільки випадання зубів може ускладнити розмову. Відсутність впевненості також може викликати цей тип снів", - з'ясували експерти.

Бути голим

Сон, в якому ви голі, може свідчити про те, що ви зараз почуваєтеся трохи вразливим.

"Сни про те, щоб бути оголеними в громадських місцях, наприклад у школі чи на роботі, зазвичай викликані почуттям оголеності, також можуть бути викликані відчуттям звинувачення з боку когось. Однак іноді сни про те, щоб бути оголеними, можуть означати, що людині комфортно бути тим, ким вона є", - пояснили фахівці.

Політ

Багатьом хотілося б злетіти над хмарами, але мрії про політ можуть бути досить тривожними та мати багато інтригуючих значень.

"Здатність літати асоціюється зі свободою. Однак, якщо вам важко чи не вдається літати уві сні, це може означати відсутність впевненості. Якщо хтось інший уві сні, намагання злетіти може вказувати на те, що він стримує вас і заважає рухатися далі з вашими планами в житті", - вважає команда експертів.

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти