Дівчина пройшла тест ДНК заради забави, але дізналася страшну правду про свою сім'ю

Дівчина пройшла тест ДНК заради забави, але дізналася страшну правду про свою сім'ю / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Разом із батьком вони очікували побачити відсотковий збіг, але все пішло не так, як вони думали.

Дівчина завдяки ДНК-тесту випадково дізналася, що її мама зрадила батька - і все, що вона знала про своє життя, виявилося брехнею.

20-річна дівчина купила домашній ДНК-тест заради інтересу, після того, як її батько отримав такий самий у подарунок на день народження, і з нетерпінням чекала на результати, щоб поділитися ними один з одним, розповіла вона на Reddit.

Однак, прочекавши п'ять тижнів, вона з жахом дізналася, що її батько не є її біологічним батьком.

"Я живу зі своїм татом. Я дуже близька з ним, оскільки ми чудово ладнаємо, а моя мама померла через проблеми зі здоров'ям, коли я була ще маленькою. Водночас мій "дядько" і його сім'я живуть за годину їзди від нас; ми всі були відносно близькі (зустрічалися раз на кілька місяців). Кілька тижнів тому мій тато отримав тест ДНК у подарунок від друзів на свій день народження. Я теж вирішила пройти його, щоб ми могли порівняти наші результати та інші речі, що входять до комплекту", - поділилася дівчина.

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі та форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в інтернеті та обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найпопулярніші з них з'являються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

За її словами, вони очікували побачити процентний збіг, але все пішло не так, як вони думали. Згідно з отриманими результатами, вона стверджує, що її біологічний батько насправді її дядько - брат її батька.

"Коли ми вивчили все докладніше, виявилося, що мій "дядько" - мій батько, а мої "двоюрідні брати" (у нього є два сини 18 і 20 років) - мої зведені брати. Ми з татом почали з'ясовувати, чи нормально це - чи не трапляються помилки в їхній базі даних, і тепер ми впевнені, що ймовірність того, що мій "дядько" є моїм біологічним батьком, досить висока", - розповіла дівчина.

Водночас вона зізналася, що схожа на свого батька, але також схожа і на свого дядька.

"Мій тато спустошений, і після вчорашнього дзвінка дядькові він сидів у своїй кімнаті й багато плакав. Відтоді ми не розмовляли. Мені дуже шкода його, адже він дуже любив мою маму і завжди розповідав мені про неї". "Як мені звернутися до тата з цією темою? До дядька? Я також не впевнена, чи варто мені звертатися з цим до моїх двоюрідних братів", - підсумувала дівчина.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти