Чим найкраще відмити душову кабіну: дуже легкий і простий спосіб

Чим краще мити скло в душовій кабіні, щоб позбутися нальоту та розводів / Скріншот YouTube

Якщо ви не знаєте, чим відмити наліт на дверцятах душової кабіни, спробуйте приготувати вдома розчин із фейрі та лимонної кислоти для очищення скла і дзеркал.

Кожен власник душової кабіни знає, як швидко вона забруднюється. Мильні розводи залишаються на склі, і з часом їх стає важко відмити. Популярні засоби не завжди допомагають, і тому виникає питання, як прибрати наліт у душовій кабіні в домашніх умовах. Ми розповімо про один зі способів, який знайшли на просторах Інтернету.

Авторка YouTube-каналу AAlesya показала, як швидко відмити душову кабіну від різних плям, і розповіла про засіб, який можна зробити вдома власноруч.

Чим відмити скляні двері в душовій кабіні

Приготуйте розчин для миття душової кабіни

Знадобиться 300 мілілітрів гарячої води, 3 чайні ложки фейрі та 3 чайні ложки лимонної кислоти. Усе потрібно залити в пляшечку, закрутити і ретельно збовтати.

Нанесіть засіб на скло

Засіб найкраще наносити на скло пульверизатором. Далі потрібно залишити так засіб на склі приблизно на годину.

Змиваємо засіб водою

На останньому етапі змиваємо засіб водою. Протираємо губкою і витираємо все насухо.

Скло має стати повністю чистим.

Дивіться відео, як відмити вапняний наліт у душовій кабіні:

Як запобігти нальоту на душовій кабіні?

Щоб уникнути появи вапняного нальоту, який утворюється на внутрішньому боці скла, після кожного приймання душу скло потрібно витирати зверху донизу гумовим скребком або тканиною. Категорично не рекомендується застосовувати щетинні щітки, оскільки вони дряпають скляну поверхню.

Інші новини:

Новини заразКонтакти