Велика помилка: 5 речей, які ніколи не можна зберігати в ванній

Що не можна зберігати у ванній / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, УНІАН

Експерт назвав п'ять звичайних предметів побуту, які варто винести з ванної кімнати.

Зберігати повсякденні речі у ванній кімнаті досить зручно, але це не завжди безпечно. Експерт зі зберігання Карл Грем попереджає, що вологість і перепади температур у ванній можуть пошкодити багато речей, пише Express.

"Неправильне зберігання речей у ванній кімнаті може поставити під загрозу як здоров’я, так і якість продукції", - наголосив Грем.

Ліки

Часто люди тримають ліки у ванній кімнаті, але це не найкраще місце. Через вологу і тепло ліки можуть зіпсуватися швидше і стати менш ефективними або навіть небезпечними. Карл радить зберігати їх у сухих і прохолодних місцях, наприклад у кухонній шафі чи в спальні.

Косметика

Ванна кімната не підходить для зберігання косметичних засобів, особливо пудрових продуктів, таких як тіні для повік чи тональний крем. Волога сприяє розвитку бактерій у косметиці, що може викликати подразнення шкіри. Косметику краще тримати в спальні у комоді або на туалетному столику.

Парфуми

Ваша колекція парфумів також може постраждати через вологість та тепло у ванній кімнаті. Ці фактори руйнують хімічний склад парфумів, зменшуючи їхній аромат і термін придатності. Їх також варто зберігати в прохолодному, сухому місці.

Електроніка

Тримати електронні прилади, зокрема фен чи електричну зубну щітку, у ванній кімнаті небезпечно. Волога може спричинити корозію і навіть призвести до поломки гаджетів. Краще зберігати ці пристрої в сухих місцях за межами ванної кімнати, щоб уникнути пошкоджень.

Як відмити плитку в ванній / Інфографіка: Главред

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти