Можливі навіть катаклізми: Влад Росс назвав найгірші дні для подорожей у червні

Влад Росс назвав найгірші та найкращі дні для подорожей у червні / колаж: Главред, фото: УНІАН, pixabay

Юпітер теж уже починає свій шлях Близнюками, відкриваючи нові можливості для переміщень, каже астролог.

У червні 2024-го буде достатньо сприятливих днів для швидких і не дуже далеких поїздок. Меркурій опиниться в знаку Близнюків, що багатьох змусить частіше виходити з дому і шукати нових вражень. Про це Главреду розповів астролог Влад Росс.

Він додав, що загалом, червень - непоганий період для відвідування різних місць.

«Юпітер теж уже починає свій шлях Близнюками, відкриваючи нові можливості для переміщень. 9-13 червня краще не вирушати в дорогу і триматися подалі від місць із великим скупченням людей. У ці дні є ризик поломок транспорту, проблем із документами, запізнень, природних та інших катаклізмів. Краще навіть не сідати за кермо», - говорить астролог.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Сприятливі дні для поїздок у червні-2024:

Астролог також назвав найнесприятливіші дні для подорожей – це 9-13, 17, 18, 20, 21, 25 червня.

Дивіться відео з астрологічним прогнозом Влада Росса на червень 2024 року:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Новини заразКонтакти