Відведе біду і притягне удачу: три знаки зодіаку, яким обов'язково потрібно носити золото

Яким знакам зодіаку потрібно носити золото / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Золота прикраса може стати справжнім талісманом для деяких знаків зодіаку. Цей дорогоцінний метал наділить потужною інтуїцією та допоможе ухвалити рішення.

Золото - найпопулярніший дорогоцінний метал, з якого роблять різні прикраси. Мабуть, у кожного є золоте кільце, ланцюжок або сережки. Деяким знакам зодіаку носити золоті прикраси категорично заборонено - Главред писав, кому не можна носити золото. Водночас трьом знакам варто обов'язково купити щось золоте - ця прикраса стане для них справжнім оберегом.

Яким знакам Зодіаку потрібно носити золото

Чи можна носити золото Овнам? Відповідь буде так. Представники цього знака зодіаку відносяться до вогняної стихії, з якою прекрасно поєднується золото. Овни можуть використовувати цей метал в якості талісмана.

Золото захищатиме Овнів від негативного впливу, відводитиме від них неприємності й біду.

Крім того, цей дорогоцінний метал буде притягувати до Овнів везіння. Для цього потрібно «зарядити» золотий предмет, вклавши в нього позитивну енергію.

Чи можна носити золото Левам

Золото здатне захистити Левів від впливу негативної енергетики. Вироби з цього металу подарують Левам бадьорість, гарний настрій, міцне здоров'я. Представники знака зможуть перевернути гори, жодні перешкоди їх не злякають.

А ще золото принесе Левам удачу, коли вони будуть контактувати з цим дорогоцінним металом.

Який дорогоцінний метал підходить Водоліям

Людям, які народилися під знаком зодіаку Водолій, не лише можна, але і потрібно носити золото. Цей метал такий же гнучкий, як і Водолії, тому може наділити їх потужною інтуїцією, а вона представникам цього знака дуже потрібна. Справа в тому, що Водолії прискіпливі, хочуть досконально пізнати людину перед тим, як впустити її в своє життя. Золото дасть правильні підказки, допоможе швидко домогтися потрібної інформації від співрозмовника, ухвалити остаточне і безпомилкове рішення з приводу можливості подальшого спілкування з ним.

Вам також може бути цікаво:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти