Місяць таїть небезпеку: астролог попередив, чого категорично не можна робити у серпні

Що можна і не можна робити у серпні - відповідь астролога / Колаж: Главред, фото: УНІАН, pixabay.com

Серпень принесе кілька критичних моментів, коли небезпека зросте. Існує ризик терактів, застеріг Влад Росс.

Серпень відзначиться значними ризиками, які можуть вплинути на різні сфери життя, та новими починаннями. Цього місяця можливі неспокійні і небезпечні для життя події. Про те, що можна і не можна робити у серпні розповів Главреду астролог Влад Росс.

Що рекомендується робити у серпні

У серпні 2024 року рекомендується:

Чого не рекомендується робити у серпні

У серпні 2024 року не рекомендується:

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Дивіться відео, в якому астролог Влад Росс озвучив гороскоп на серпень-2024:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти