Гороскоп на жовтень 2024 для Раків: трансформація в житті та хороші новини

Рак - Гороскоп на жовтень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот, ua.depositphotos.com

Жовтень обіцяє бути періодом значних змін і можливостей для Раків, як в особистому житті, так і в кар'єрі.

Астролог ≠ склала гороскоп на жовтень 2024 року для Раків.

Тим часом астролог Влад Росс назвав найважливіші астрологічні події другого місяця осені. У ці дні можуть відбутися як хороші, так і небезпечні події. Детальніше читайте в матеріалі: Ризик "ядерки" та інші катастрофи: Росс назвав найнебезпечніші дати жовтня 2024.

Чого чекати в жовтні 2024 - Гороскоп для Раків

Як розповіла астрологиня на своєму Youtube-каналі, 2 жовтня відбудеться сонячне затемнення в четвертому домі гороскопа Раків, що може відкрити нові можливості, пов'язані з домом і сім'єю. Це затемнення може призвести до змін у місці проживання або сімейних стосунках.

"Сонячне затемнення зазвичай відкриває нові можливості, дає щось. Якщо місячне затемнення, яке було у вересні, щось забирало або закінчувало, то це - дає", - сказала фахівчиня.

Сонячне затемнення принесе Ракам можливість і новий початок. Але щоб це отримати, потрібно буде щось відпустити, щоб відбулася заміна.

"Наприклад, у вас народжується дитина, і ви втрачаєте свій спосіб життя, ви вже фокусуєтеся на дитині. Або ви переїжджаєте в інше місце і втрачаєте те місце, де ви раніше жили. Відбудеться переїзд, ви починаєте ремонт і фокусуєтеся на ньому більше, ніж на інших справах", - пояснила астрологиня.

Якщо вам цікавий Таро-прогноз для Раків та інших знаків зодіаку на сонячне затемнення, читайте матеріал: Сонячне затемнення 2 жовтня 2024: Овнам - сила, Скорпіонам - нові цілі, Дівам - стабільність.

11 жовтня Плутон розгортається в прямий рух, а в листопаді він залишить сектор стосунків, що призведе до завершення тривалих тем, пов'язаних зі шлюбом, розлученням або іншими важливими стосунками. Ви зможете визначити, хто дійсно важливий для вас. Це може стосуватися як особистих, так і ділових стосунків.

Плутон перебував у сьомому домі гороскопу Раків із 2008 року, що означало тривалі уроки і трансформації у стосунках. Коли планета вийде з цього дому гороскопу, Раки зможуть краще розбиратися у своїх почуттях і обирати, з ким їм спілкуватися.

Плутон - це планета трансформації, її вплив може призвести до значних змін. Ви звільнитеся від непотрібних зв'язків і почнете нові стосунки на здоровішій основі. Крім того, ви відчуєте емоційне полегшення, з'явиться можливість рухатися далі, залишаючи за собою важкі ситуації та конфлікти.

З 14 жовтня Меркурій увійде в п'ятий дім, що може принести хороші новини, які стосуються дітей або нових захоплень. Це також час для романтичних зустрічей і розвитку нових дружніх зв'язків.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

17 жовтня буде повний місяць у десятому домі гороскопа. Повний Місяць висвітлить ваші кар'єрні досягнення і статус у суспільстві. Це час, коли ви можете отримати визнання. Деякі Раки вирішать змінити професію або роботу. Відбудуться зміни в організації, в якій ви працюєте. Наприклад, зміниться начальство.

Повня може висвітити вашу репутацію і те, як вас сприймають оточуючі. Це час, коли ви можете задуматися про те, як ви хочете, щоб вас приймали у світі.

Згідно з гороскопом на місяць, у жовтні Марс буде в знаку Рака, що дасть додаткову енергію та мотивацію для досягнення цілей. Це може бути гарний час для фізичної активності та реалізації амбітних планів.

Детальний гороскоп для Раків на жовтень дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти