Гороскоп на липень 2023 для Раків: конфлікт, збільшення доходів і нове починання

Гороскоп на липень свідчить про те, що Раки проявлять сміливість / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

У липні почнеться вдалий період для того, щоб щось починати. Найближчий рік принесе Ракам щось нове, каже гороскоп.

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на липень 2023 року для Раків.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, місяць розпочнеться з повні 3 липня в сьомому будинку гороскопа - це сектор партнерства, стосунків, співпраці та шлюбу.

"Ви побачите якусь людину, наприклад, друга або подругу, таким, якою вона є насправді. Отримаєте результат від співпраці, підпишете контракт / угоду. Або дозрієте на розрив стосунків», - сказала фахівець.

Особливо сильно відчують повню ті Раки, які народилися з 1 по 7 липня.

11 липня Марс входить в третій будинок спілкування, комунікації, родичів. Буде бажання зустрітися, побачитися з кимось, можливо обрати собі машину або велосипед. З'явитися рішучість зробити щось, чого ви раніше побоювалися. Родичі можуть піти на конфлікт, попередила астролог.

12 липня Меркурій увійде в сектор доходів і фінансів. У Раків з'явиться ідея, як заробити гроші. Можливо ви отримаєте потрібну інформацію або прийдуть рахунки.

17 липня - молодик в знаку Раку. Це хороший період для того, щоб щось починати, особливо якщо ви народилися з 17 по 19 липня. Найближчий рік принесе вам щось нове (партнера, роботу, імідж), говорить гороскоп.

"Якщо ви народилися в районі 3 липня, то цикл буде завершальний - кульмінація якогось процесу, отримання чогось в найближчі 12 місяців. Можливо це буде отримання сертифіката або диплома. Або ви збирали на квартиру і тепер купите її», - розповіла астролог.

За словами Перл, у всіх Раків в найближчі два тижні станеться щось нове в житті.

18 липня кармічні вузли Кету і Раху змінюють знаки. Раху (дає можливості) входить в сектор кар'єри, статусу, роботи і може відкрити для вас величезні можливості. Але може статися і шлюб / розлучення. Востаннє подібні події відбувалися у 2005-2006 роках.

Кармічний вузол Кету відповідає за сім'ю, нерухомість, місце проживання. Ви будете переїжджати, продавати/купувати житло, відбудуться зміни в сім'ї.

23 липня Венера розвернеться в ретроградний рух до 4 вересня в другому будинку грошей, прибутку. Буде перегляд стосунків і оцінка всього, чим ви володієте.

24 липня Сонце заходить у другий дім. У Раків збільшиться дохід.

29 липня Меркурій входить в сектор спілкування, комунікації, знайомств. З'являться нові інтереси, знайомства, контакти. Чекайте новин про родичів. Можливо ви купите автомобіль або іншу техніку.

Дивіться відео - Гороскоп для Раків на липень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти