Гороскоп на 7 грудня для всіх: грошова перемога та несподівана любовна приємність

Несподівану любовну приємність спрогнозовано чотирьом знакам Зодіаку / Reuters

Вогняному знаку Зодіаку загрожує амурна неприємність, а земному – фінансова.

Гороскоп на понеділок, 7 грудня та 23-24 місячний день, пообіцяв низці знаків Зодіаку – Терези, Близнюки, Стрілець та Рак, несподівану любовну приємність.

Левів астропрогноз попередив про загрозу розчарування у коханні, повідомляє supercook.ru.

Тельцям прогнозується грошова перемога, а Козероги можуть зіткнутися з проблемами у матеріальній сфері.

Чим може засмутити чи порадувати понеділок представників земної стихії

Увінчаються успіхом дії, які було обдумано. У сміливих нових справах вам світить підтримка партнерів.

Вам світить успіх у грошових справах, головне активно діяти та "не вимикати" уважність. Гаманець може "схуднути" через необачність.

Ви зможете робити більше, і завдяки цьому можна зміцнити авторитет. Можливі грошові проблеми – є загроза втрати частини капіталу, також вам можуть не доплатити.Читайте такожНебезпеки та другий шанс: детальний місячний календар на січень 2021 року

Чим може засмутити чи порадувати понеділок представників повітряної стихії

На любовному фронті може статися щось приємне. Основна маса неприємностей може випаруватися, якщо дати подіям йти своєю чергою.

На любовному фронті можлива приємна подія. Можливо, настане час пожинати врожай ділової активності.

Можлива слабкість. Не час втручатися у проблемні ситуації. Якщо вам потрібна підтримка – її можна отримати від партнерів та колег.

Чим може засмутити чи порадувати понеділок представників вогняної стихії

У любовній сфері може трапитися щось приємне. Ви можете "вибухнути" через несправедливу критику та нашкодити собі. Будьте щирі – і все налагодиться.

Жінкам загрожують любовні розчарування й проблеми під час роботи з паперами. Плани й надії чоловіків можуть не втілитися у життя.

Завдяки друзям можна залучити фарт. Краще не займатися справами, під час яких потрібно бути дуже зосередженими й уважними. Не найкращий день для роботи руками.

Чим може засмутити чи порадувати понеділок представників водної стихії

Радійте тому, що отримуєте від життя, і даруєте радість тим, хто поруч. Творчі люди можуть втілити у життя те, що планували.

Чекайте якоїсь приємної події на любовному фронті. Якщо не будете заважати подіям йти своєю чергою – можете позбутися більшої частини проблем.

Рівень життєвих сил може скотитися вниз. Для розв'язання домашніх проблем доведеться витратитися. Поїздку у справах потрібно ретельно розпланувати.Читайте такожДокладний гороскоп на 2021 рік для всіх: перевороти, тріумф та відчайдушні кроки

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти