Гороскоп на 20 березня для всіх: проривний день і зародження ворожнечі

Для Раків субота може стати проривним днем / Reuters

Низці зодіакальних представників не варто покладатися на фарт, зазначається у гороскопі.

Знакам Зодіаку Терези, Близнюки, Діва та Стрілець гороскоп на 20 березня 2021 року та 8-й місячний день – на суботу – порадив не розраховувати на удачу, оскільки вона може показати спину у будь-яку секунду.

Стрільцям також загрожує зародження ворожнечі, повідомляє supercook.ru.

Ракам спрогнозована можливість зробити прорив у розв'язанні старої проблеми.

До якої суботи готуватися представникам стихії повітря

Можливі складнощі і на діловому, і на любовному фронтах. Не варто давати старт новим справам, краще розібратися з хвостами.

Не розраховуйте на фарт. Не варто братися за щось нове. Не розкидайтеся вказівками й порадами. Жінок може підкосити втома.

Через те, що ви дуже вразливі, можуть виникнути проблеми у стосунках з близькими. Не можна повертатися на старі позиції.Читайте такожГороскоп для всіх на 26 березня: "кидалово", заборона на алкоголь і сюрпризи

До якої суботи готуватися представникам стихії вода

Якщо ви вражені – не піддавайтеся спокусам. День може бути насичений справами, пов'язаними з грошима. Постарайтеся домогтися того, чого хочете.

Краще працювати на самоті, ніж у колективі. Якщо потрібно втілити щось у життя – все продумайте й прорах*йте. Можливий прорив у розв'язанні давньої проблеми. "Вмикайте" креативність.

До обіду загрожують нещасні випадки, травми, можуть "ожити" старі хвороби. Якщо не хочете проблем – дотримуйтеся заходів безпеки. Після обіду краще побути з найріднішими.

До якої суботи готуватися представникам стихії земля

Бюджетникам не варто розраховувати на фарт. Рівень життєвих сил буде знижуватися. Відмовтеся від порад. Під час оформлення паперів можливі проколи.

Є загроза провокацій, тому краще якомога менше спілкуватися. Є загроза проколу під час оформлення паперів. Можливі різні спокуси.

Не варто працювати над чимось разом з колегами. Не час йти новими шляхами й давати поради. Потрудіться на самоті.

До якої суботи готуватися представникам стихії вогонь

Кризову ситуацію можна вивернути так, щоб дати старт новій справі. Якщо хочете, щоб поїздки були результативними, проведіть їх в інший день. Не варто давати невиважені обіцянки.

Можливо, доведеться негайно розбиратися зі старими зобов'язаннями. На любовному фронті можуть спливти нерозв'язані проблеми.

Не варто розкидатися поради, шукати додатковий дохід та братися за нові справи. Новим справам загрожує крах. Дружба може переродитися у ворожнечу.

Прогноз від експерта на суботу для всіх знаків Зодіаку

До обіду можна присвятити час очищенню, спрогнозувала Юлія Погорельченко / instagram.com/vash_astrolog_j

Астролог Юлія Погорельченко повідомила Главреду, що у першій половин дня очищатися, а у другій – наповнюватися.

Експерт додала, що день непогано підходить для подорожей та поїздок, можна зайнятися присвятити час духовним практикам, не протипоказана візуалізація.

"...старі справи можуть вимагати вирішення...", – попередила астролог.Читайте такожКоли повний Місяць у березні 2021, і що протипоказано: поради від астрологів

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти