Гороскоп на 14 березня для всіх: неоціненна послуга та цінна втрата

Терези можуть втратити щось цінне / Reuters

Одному знаку Зодіаку варто з побоюванням ставитися до ділових пропозицій, зазначається у гороскопі.

Знаки Зодіаку Овен, Стрілець і Рак гороскоп на 14 березня 2021 року – це неділя та 2 місячний день – попередив про загрозу небезпек для здоров'я.

Терезам загрожує втрата цінності, а Скорпіонам – збиткова ділова пропозиція, повідомляє supercook.ru.

У цей же день Раки можуть отримати від друга неоціненну послугу.

Чим наповнити 2 місячний день представникам стихії повітря

Вранці можлива "емоційна атака". До обіду краще відмовитися від спілкування. Емоції будуть зашкалювати, тому з близькими буде дуже складно про щось домовитися.

Можуть виникнути проблеми на фінансовому фронті, можливо, доведеться комусь допомогти чи повернути старий борг. Не витрачайте час на порожні заняття, наприклад, на розмови.

Вас можуть пограбувати. Чоловікам порадили бути впевненішими у собі. Можна прогулятися чи вирушити у подорож.Читайте такожГороскоп на 21 березня для всіх: повернення білої смуги і впливова опора

Чим наповнити 2 місячний день представникам стихії вода

Ви можете стати щасливішими завдяки зустрічі з людиною, яка вам давно близька. Не плануйте прийняття важливих рішень. Не варто турбуватися через дрібниці.

Вам загрожують різні небезпеки, наприклад, нещасні випадки, травми чи загострення хвороб. Якщо хочете захиститися – дотримуйтесь заходів безпеки й побудьте вдома з близькими.

Проявляйте уважність й терплячість у стосунках з тими, хто вам близький. Можете поповнювати коло людей, з якими спілкуєтеся у справах. Ставтеся з побоюванням до ділових пропозиції – деякі з них можуть принести збитки.

Чим наповнити 2 місячний день представникам стихії земля

Чоловікам варто перебувати у колі тих, хто позділяє їхню позицію. Можна попрацювати у колективі. Жінки можуть опинитися у центрі уваги представників сильної статі. Можливо, ви кимось захопитеся.

Відмовтеся від егоїстичності й марнославства. Знайдіть позитив та думайте про нього. Вашої допомоги можуть потребувати рідні, друзі чи колеги.

Чоловікам можна потрудитися у колективі чи відпочити у колі тих, хто позділяє їхню позицію. Не можна багато пити. Можна потренуватися чи помандрувати. Жінки можуть опинитися у центрі уваги чоловіків. Можливо, вони кимось захопляться.

Чим наповнити 2 місячний день представникам стихії вогонь

Чоловікам необхідно берегтися – є загроза нещасних випадків, травм та загострення старих хвороб. Не можна пити багато алкоголю. Жінки у компанії можуть показати свої найкращі сторони. Можливе коротке захоплення.

Можете активно відпочити у колі тих, хто позділяє вашу позицію. Не можна пити багато спиртного. Ви можете на короткий час кимось захопитися.

Жінки можуть бути обдаровані чоловічою увагою, можливе нове захоплення. Чоловікам після обіду загрожують небезпеки – можуть "прокинутися" старі хвороби, можливі отруєння, травми й нещасні випадки.

Прогноз для всіх знаків Зодіаку на неділю від експерта

У неділю можливі обмани, повідомила Юлія Погорельченко / instagram.com/vash_astrolog_j

Астролог Юлія Погорельченко поділилася з Главредом, що потрібно обережно поводитися з грошима, оскільки є ризик обману, а також ілюзій.

Експерт додала, що настане хороший час для зміни системи харчування, можна спробувати по-новому тренувати тіло.

"...чудовий час для початку процедур для очищення на весь тиждень", – спрогнозувала Погорельченко.Читайте такожГороскоп на 16 березня для всіх: низка небезпек, ризикові покупки і нові захоплення

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти