Гороскоп для всіх на 1 лютого: заборона на курятину та походи "наліво"

Близнюкам астропрогноз порадив не їсти курятину / УНІАН

Земному знаку Зодіаку спрогнозовано тріумф у діловій сфері.

У перший день лютого та у 20-у місячну добу – це понеділок – знаку Зодіаку Близнюки заборонили їсти курятину й рвати зуби, а Ракам – ходити "наліво".

Небезпеки загрожують Терезам, гороскоп на 1 лютого 2021 року попередив їх про можливі нещасні випадки, пише supercook.ru.

Щасливцями дня можуть бути Діви – їм прогнозується тріумф у діловій сфері.

Який астропрогноз на перший день лютого складено для представників повітряної стихії

Є шанс домогтися успіху у грошових справах – можна спробувати новий вид діяльності чи знайти нове "родовище" доходу. У діловому спілкуванні запорукою успіху може стати свіжа ідея.

Протипоказані нові знайомства й захоплення. Не варто спілкуватися навіть з тими людьми, які вам потрібні. Можна втратити гроші, травмуватися, захворіти чи отруїтися.

Відмовтеся від справ, які пов'язані з ризиком, якщо не хочете втратити гроші. Може щось загорітися. Можливо, буде мучити головний біль. Не бийте посуд.Читайте такожГороскоп на 10 лютого для всіх: життєвий перелом, дорогі гріхи та ділова карусель

Який астропрогноз на перший день лютого складено для представників водної стихії

Остерігайтеся відсутності розсудливості, не варто проявляти впертість. Можете вивчати щось нове, бути комусь наставником.

Не варто ходити "наліво". Не сваріться з дітьми, якщо ви у чомусь завинили – варто вибачитися.

Постарайтеся побути у "нірці". Не можна приймати поспішні рішення. Постарайтеся не прив'язуватися до чогось чи до когось.

Який астропрогноз на перший день лютого складено для представників вогняної стихії

Через сторонній вплив можливі дуже негативні результати – постарайтеся прислухатися до себе. Можлива легка травма, головний біль чи нервовий зрив. Не пийте багато спиртного та з побоюванням ставитеся до вогню.

Після обіду є загроза ревнощів чи обману. Не відповідайте на негатив негативом. Відмовтеся від справи, у якій не розбираєтеся.

Варто займатися тільки тими справами, у яких ви розбираєтеся. Те, що ви задумаєте у цей день, скоро може стати реальністю.

Який астропрогноз на перший день лютого складено для представників земної стихії

Постарайтеся більшу частину справ робити самостійно. Можна досягти угод, які здавалися мрією.

Жінок попередили про дрібні неприємності на особистому фронті. Творчі чоловіки можуть домогтися успіху. Можуть допомогти, зокрема інтуїція та швидка реакція.

Через несподівані перепони втілення плану у життя може відсунутися на невизначений термін. Можливо, надійде цікава пропозиція. Не варто розраховувати на легкі перемоги.

Прогноз для всіх знаків Зодіаку від астролога

Юлія Погорельченко порадила сьогодні проявляти стриманість / instagram.com/vash_astrolog_j

Астролог Юлія Погорельченко поділилася з Главредом, що вранці можна займатися здоров'ям, грошовими питаннями та плануванням.

"...Друга половина дня підійде для розв'язання питань з партнерами, долучення до прекрасного...", – додала експерт.

Погорельченко також попередила, з якими проблемами можна зіткнутися у понеділок:

Експерт порадила уникати суперечок з керівництвом та ризику і бути стриманими.Читайте такожГороскоп на 7 лютого для всіх: збиткова замануха й заступництво потужних сил

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти