Для 6 знаків почнеться "серйозна драма": Місяць переходить у турбулентну стадію - астролог

Гороскоп на 17 вересня - для яких знаків почнеться "справжня драма" / Колаж Главред, фото: pixabay, ua.depositphotos.com

Повний місяць відбудеться 17 вересня, з частковим затемненням у знаку Риб. За словами астролога, є шість знаків зодіаку, на яких ця енергія вплине найбільше.

17 вересня, на горизонті з'явиться повний місяць, який принесе з собою часткове затемнення в Рибах. Астролог TikTok @bellainter попередила, що ця турбулентність місяця найбільше вплине на 6 знаків зодіаку.

Вона стверджує, що на тих, кого воно торкнеться, «чекає серйозна драма» - і це не ваша «звичайна енергія повного місяця», повідомляє Mirror.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про гороскоп на вересень, рекомендуємо наш матеріал: 4 знаки китайського зодіаку, на яких чекає удача і везіння до кінця вересня.

Ставки високі завдяки частковому затемненню, оскільки все стане «дуже напруженим - емоційно, духовно і ментально», за словами Белли, яка пророкує, що це «переверне ваш світ». Отже, Рибам, Дівам, Близнюкам, Терезам, Козерогам і Стрільцям час звернути увагу.

Народжені під знаком Риб готуйтеся «відчувати все на космічному рівні», і ви можете відчути себе «важкими або просто сумними». Белла радить, що якщо ви відчуваєте, що «застрягли» через когось, це може бути момент, щоб «відпустити».

«Відпустіть те, що вас топить, і виходьте на свіже повітря», - пропонує вона.

Дівам, тим часом, вона радить «розслабитися», хоча на картах може з'явитися плутанина, через яку ваш «ясний, аналітичний розум» може бути «затуманеним». Порада Белли полягає в тому, щоб уникати прийняття будь-яких важливих рішень в цей день і тримайтеся подалі від того, щоб заплутатися в «емоційному безладі інших людей».

Дивіться відеогороскоп на 17 вересня 2024 року:

@bellainter September 17, 2024: Full Moon and Partial Eclipse in Pisces – How It Will Impact Pisces, Virgo, Gemini, Capricorn, and Sagittarius. Navigate This Cosmic Shift with Clarity! #Astrology#Horoscope#zodiac♬ Mysterious and sad BGM(1120058) - S and N

Близнюки будуть відчувати себе «лінивими, розсіяними» і «розгубленими», тому Белла радить не приймати в цей час ніяких важливих фінансових рішень. Вона пропонує їм «сидіти тихо і займатися тим, що необхідно».

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Козероги, з іншого боку, можуть відчувати «емоційний розрив», і їм слід скористатися цим часом, щоб переоцінити, куди вони вкладають свою енергію. Белла поставила запитання: «Чи не віддаєте ви занадто багато іншим і недостатньо собі?".

Терези можуть очікувати, що 17 вересня відчують «напруженість у найближчих стосунках», включаючи «емоційні непорозуміння». Белла порадила їм дозволити іншим «розібратися у власних проблемах», а не намагатися втрутитися і все вирішити. Вона попередила: «Не виснажуйте себе, намагаючись бути миротворцем для всіх».

Стрільці, як і Близнюки, також можуть відчувати почуття ліні. Незважаючи на те, що зазвичай вони сповнені енергії і готові підкорювати світ, це затемнення впливає на Юпітер, їхню правлячу планету, що призведе до їхнього занепаду.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти