Буде 7 невдалих днів: астролог назвав найгірші дати листопада 2023

Астролог назвав найгірші дати листопада 2023/ колаж: Главред, фото: Главред, ua.depositphotos.com

У листопаді буде два періоди по кілька днів, коли не варто приймати якісь важливі рішення чи займатися серйозними справами, каже Влад Росс.

Листопад 2023 року принесе українцям як сприятливі дні для вирішення справ, так і дуже несприятливі. Діловий гороскоп на листопад 2023 року говорить, що в цей період усім потрібно бути вкрай обережними.

Таким прогнозом поділився відомий астролог Влад Росс, про це він розповідає у гороскопі на листопад.

"Обережність, обережність і ще раз обережність. Краще в цей час не ризикувати. З одного боку, ділова активність буде на висоті, але з іншого – занадто великі ризики. Це пов'язано з тим, що спочатку Марс, планета ділової активності, буде йти Скорпіоном, а потім перейде до вогняного Стрільця", – зазначив Влад Росс.

Астролог розповів, що зміни, які почалися в жовтні, найімовірніше, продовжаться і в листопаді. В останній місяць осені можливо буде потрібно переглянути щось у своїй роботі, змінити стратегію, трансформувати доходи

"Не виключено, що доведеться закривати підприємство, щоб потім, як птах Фенікс, відроджуватися з попелу, починаючи з нуля нову справу. Про це особливо красномовно говорить напружений аспект Марса й Урана, який обіцяє різкі повороти та зміни, а також поєднання Марса з Сонцем. Марс зараз неймовірно розігрався: він дуже швидкий і дуже вогненний, та ще й у вогненно-небезпечному Скорпіоні, а потім і у вогняному Стрільці. Тому багато ситуацій зараз будуть загострюватися, в тому числі і на українському фронті. Будьте готові до того, що в певний момент доведеться з кимось попрощатися – з близькою людиною або діловим партнером", – сказав Влад Росс.

Він зазначив, що потрібно буде перебудовуватися і приймати нову рутину. За його словами, іноді все ж таки доведеться ризикувати. Проте зайвий ризик може призвести до краху, тому цього місяця краще перестрахуватися.

Астролог каже, що листопад 2023 є сприятливим місяцем для того, щоб брати кредити і вибудовувати взаємини з банками. Також у цей місяць добре привести до ладу всі справи з податками, адже не виключені раптові перевірки.

Найгірші дні у листопаді 2023 для вирішення справ

За словами астролога, у листопаді буде два короткі періоди по кілька днів, які є несприятливими для ділової активності – тоді не варто приймати якісь важливі рішення чи займатися серйозними справами.

"Складний транзит Марса очікується 12 листопада. Причому він може активізуватися за кілька днів до точної дати, тому 9-12 листопада потрібно уникати будь-яких ризикованих дій у роботі і бізнесі. Також це несприятливий час, щоб вирушати в дорогу на літаку. Крім того, це не найвдаліші дні для планування угод – є ризик, що вони зірвуться, або станеться якийсь форс-мажор.

Також ще один напружений аспект Марса очікується 23-25 листопада при переході в Стрільця. На ці дні теж не варто планувати ніяких важливих і відповідальних справ, каже Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Найкращі дні у листопаді 2023 для вирішення справ

Астролог каже, що 16-22 листопада будуть більш вдалими днями для роботи. У цей період ентузіазм і рівень енергії будуть на висоті, а також буде більше можливостей вирішити важливі завдання. Влад Росс наголошу, що бізнесмени не повинні витрачати даремно ці дні.

"У перший тиждень листопада на нас чекає стоянка Сатурна – планети, яка відповідає за дисципліну, тому в ці дні буде складно щось планувати і слідувати цим планам, плюс може спостерігатися гальмування в справах. Особливо це стосується тих, хто пов'язаний зі сферою будівництва, роботою в державних установах, будь-яких структурних компаніях, де є сувора ієрархія. Це не найкращий час для закладання фундаменту довгострокових проєктів", – додав астролог.

Дивіться відеоверсію гороскопу на листопад 2023 року від астролога Влада Росса:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Раніше астролог Влад Росс розповів, коли в листопаді можна подорожувати. За його словами, листопад-2023 буде в будь-якому випадку не особливо сприятливий для ризикованих і екстремальних подорожей.

Нагадаємо, астролог Яна Тимощук зробила щасливий прогноз і назвала рік, коли Україна вийде з війни. За її словами, "всі біди України закінчаться через 3 смерті правителів цього світу". Вона додала, що в України є можливість завершити військові дії протягом 2 місяців. Але рік, коли Україна може вийти з важкого військового періоду – 2026.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти