Костюм на Хелловін за знаком Зодіаку: як вбратися на вечірку

Костюм на Хеллоуїн 2021 / ua.depositphotos.com

У якого відомого персонажа можна перевтілитися представникам зодіакального кола на Хелловін - розповість Главред.

Наближається одне з найбільш містичних і загадкових свят року - Хелловін 2021 - коли нечиста сила виходить у світ живих. І якщо стародавні кельти вбиралися в костюми темних сил, щоб захистити себе від вовкулаків, то в наші дні напередодні Дня Всіх Святих розважається хто як може.

Вибрати собі костюм на Хелловін можна за знаком Зодіаку. Главред розібрався, образи яких кіношних персонажів можна приміряти в день розгулу нечисті.

Про те, як ще можна перетворити себе 31 жовтня, читайте в нашому матеріалі: Макіяж на Хеллоуїн: відьмочка, вампірша, зомбі, грим для чоловіків-страшний образ на вечірку.

Як задобрити темні сили випічкою в дусі свята, читайте в матеріалі: Печиво на Хеллоуїн: топ-3 рецепта страшно смачної випічки.

Овен - Уенсдей з сімейки Адамс

Старша і дуже розумна донька страхітливої сімейки прекрасно впишеться в атмосферу свята. До того ж він гранично простий у виконанні. Все, що потрібно - це чорне плаття і дві косички.

Венсдей Адамс

Тілець - Герміона Грейнджер

Розумниця, яка завжди все встигала. Герміона, як і більшість Тільців, відрізняється завидною впертістю. Тому для боротьби з нечистю варто приміряти костюм головної відмінниці Хогвартса.

Образ Герміони на Хеллоуїн

Близнюки - Дейнеріс Таргаріен

Натура Матері драконів вельми двоїста. Вона точно знає, коли необхідно проявити твердість, а коли настояти на своєму м'яко і практично непомітно.

Дейнеріс Таргаріен / pikabu.ru

Рак - Джек Горобець

Образ відчайдушного повелителя морів має свою романтику. А Раки, як відомо, вельми романтичні натури. Образ пірата або піратки розбавить будь-яку вечірку.

Образ пірата на Хеллоуїн

Лев - Белатрісса Лестрейндж

Одна з найбільш відчайдушних лиходійок поттеріани, завзято і з гідністю підтримувала клан темних сил. Для Левів, які люблять виділятися з натовпу, образ ексцентричної чаклунки – саме те!

Белатрісса Лестрейндж

Діва - Червона Королева

Червона королева з Аліси в Країні Чудес завжди виділялася цікавим поглядом на життя і особливою педантичністю. Чи не проглядається схожість?

Образ Червоної Королеви на Хеллоуїн

Терези - Харлі Квінн

Навіжена і непередбачувана Харлі Квінн звикла вирішувати проблеми перевіреним способом і жити одним днем. Іноді представникам знака стихії повітря просто необхідна подібна рішучість.

Образ Харлі Квінн на Хеллоуїн

Скорпіон – Малефісента

Велична королева, погляд якої може метати блискавки. Для неї немає нічого неможливого. Скорпіони оцінять.

Образ Малефісенти на Хеллоуїн

Стрілець-Джокер

Образ клоуна-психопата відмінно підійде як чоловікам, так і жінкам. Зрештою, кожен має право на свої п'ять хвилин слави.

Образ Джокера на Хеллоуїн

Козеріг - мачуха Білосніжки

Зла королева постійно плела інтриги проти своєї падчерки. Головний аксесуар, який зробить образ впізнаваним - звичайно ж дзеркало і незабутнє " Світло моє дзеркальце скажи»…

Зла королева

Водолій - Круелла де Вілль

Одна з найбільш відомих диснеївських лиходійок, яка намагалася викрасти цуценят, щоб зробити собі шубу. Незабутній образ який можуть приміряти на Хеллоуїн представники стихії повітря.

Образ Круелли на Хеллоуїн

Риби - Мілдред Ретчед

Чому б не спробувати перевтілитися в персонажа сучасної класики? Медсестра Мілдред Ретчед своїм холоднокровністю завжди домагається свого і чудово вписується в дух свята.

Ретчед / pikabu.ru

Автор: Олена Стронг
Новини заразКонтакти