Іменини 6 жовтня за новим календарем: кого потрібно привітати в цей день

День ангела 6 жовтня / Колаж Главред, фото flickr (lindnerbm), Instagram (cute_baby_treasures_)

У цей день жовтня іменини святкують жінки з ім'ям Іраїда і Раїса.

День ангела - це один з тих днів, коли наші імена стають приводом для радості і зустрічей з близькими. Розповідаємо, хто святкує іменини 6 жовтня за новим православним календарем.

Іменини 6 жовтня: чоловічі імена

Іменини 6 жовтня: жіночі імена

Іраїда - означає "героїня", "дочка героя", "рід Гери". Це незалежна і самовпевнена особистість. Іраїда домагається успіхів не завдяки знанням, а завдяки бажанню випередити всіх. Ровесники можуть вважати, що дівчина занадто горда і байдужа. Проте, насправді Іраїда - людина, яка дотримується жорстких правил і вміє керувати своїми почуттями. Представниця цього імені прагне до охайності і пунктуальності і очікує цього ж від інших.

Раїса - означає "безтурботна", "легковажна". Для багатьох вона здається такою милою, безпорадною і люб'язною, що ніхто і не підозрює, що за цим ім'ям прихована справжня сильна особистість. Раїса прагматична, послідовна, працьовита, розумна і незалежна. Єдине, що може виявити її характер, це різкі вибухи гніву і певна поспішність і нетерпимість. Однак Раїса часто виступає в ролі миротворця і дипломата, вміло відновлюючи зв'язки і мир між тими, хто свариться.

Хто народився 6 жовтня

Читайте також:

Новини заразКонтакти