Комаровський розповів, як не підчепити небезпечний вірус через гроші

Комаровський розповів про небезпеки грошей під час пандемії / Скріншот

Відомий педіатр розповів про те, що слід дотримуватися чітких правил під час контакту із грошима.

Відомий лікар Євген Комаровський, який раніше розповів про ефективність антисептика, на цей раз повідав, як не заразитися коронавірусом тим, хто працює з грошима.

У першу чергу, мова йде про працівників офісів, банків, пошти, магазинів, аптек і т. д.

Комаровський радить збільшити відстань між собою та покупцем (клієнтом). Наприклад, перед віконечком видачі можна поставити якийсь додатковий стіл, щоб відстань між продавцем і покупцем було мінімум два метри.

Читати такожКомаровський зізнався, зміг розбагатіти під час карантину

Також гроші і картки можуть бути джерелом інфекції, тому слід мати під рукою дезінфікуючі серветки і санітайзери для миття рук, а також по можливості частіше змінювати один одного, щоб піти та зайвий раз помити руки.

Крім цього, якщо ви весь день на роботі в рукавичках, але при цьому рукою в рукавичці ви поправляєте зачіску, торкаєтеся обличчя, це ніяк не захистить вас від коронавірусу, тому що на рукавичці, як і на голій руці, залишаються частинки вірусу. Багато хто також забуває, що рукавички слід правильно знімати, щоб не забруднити руки, і грамотно утилізувати.

Як писав Главред, Комаровський назвав популярні ласощі, які здатні допомогти тілу успішніше боротися з атаками інфекцій.

Автор: Катя Трохименко
Новини заразКонтакти