У моду на весну-літо входять феєричні блузки "гострі кути" та прозорі блузки

У моду на весну-літо входять феєричні блузки "гострі кути" та прозорі блузки

Щоб виглядати кокетливо та романтично, треба вдягнути блузку з об'ємними рукавами. Це і класичні білі блузки з бавовни, і варіанти з принтами.

Модні блузки 2021 Instagram
Модні блузки 2021 Instagram
Модні блузки 2021 Instagram
Модні блузки 2021 Instagram
Модні блузки 2021 Instagram
Модні блузки 2021 Instagram
Модні блузки 2021 Instagram
Модні блузки 2021 Instagram
Модні блузки 2021 Instagram
Модні блузки 2021 Instagram

Модні блузки 2021 здивують всіх, і допоможуть створити безліч незвичайних, стильних та елегантних образів для походу на роботу, ділову зустріч або неквапливу прогулянку з друзями. Для нового весняно-літнього сезону дизайнери одягу створили нові оригінальні фасони, які окрилюють, в них хочеться пурхати, й виникає неймовірне відчуття легкості, спокою та свободи.

У комплекті з модними спідницями, які виткані з різних барв, у сезоні весна-літо 2021 ми точно виглядатимемо яскраво, барвисто та спокусливо. Про те, які спідниці у тренді, можете дізнатися в нашому матеріалі Пишні розкльошені спідниці міді та мініспідниці повертаються в моду на весну-літо.

Але навіть якщо ви поєднуватимете блузку з класичними штанами нейтрального відтінку, то все одно будете чарівні – вони настільки розкішні й фантастичні. Вже сьогодні на полицях магазинів та вітринах інтернет-магазинів можете знайти приголомшливі блузки весна-літо 2021 з шифону, мережива та органзи, варіанти з оригінальною обробкою, казковими принтами, а також привабливі подовжені фасони, що нагадують чоловічі сорочки.

Ми сьогодні розповімо вам про наймодніші жіночі блузки на весну-літо 2021, а в нашій фотогалереї ви знайдете яскраві зразки для натхнення.

Модні блузки весна-літо 2021: на що звернути увагу

У моду повернулися прозорі блузки

Подобається вам це чи ні, але сексуальність у тренді. Багато іменитих дизайнерів зробили все для того, щоб жінки у 2021 році змогли відчути себе привабливими. 2020 через пандемію змусив багатьох сидіти вдома й носити зручний одяг оверсайз, який приховує все в прямому сенсі слова. Тому шукайте у своїх шафах прозорі топи та блузки, і можете по можливості їх вже носити, адже це величезна модна тенденція 2021. Також в моді мереживні блузки, які притягують погляди й додають образу жіночності та магнетизму. Блузки з мережива будуть актуальні ще кілька сезонів. Прозорі блузки представлені у колекції одягу Dior весна-літо 2021.

У моді блузки з пишними рукавами

Щоб виглядати кокетливо і романтично, треба вдягти модну блузку з об'ємними рукавами. Це і класичні білі блузки з бавовни, і варіанти з принтами. Серед новинок на весну-літо 2021 - розкішні блузки з рукавом «єпископ», дзвіночок і розкльошеним рукавом. Об'ємні рукави візуально додають важливості жінці, дарують їй внутрішню силу і наповнюють енергією – тому такі блузки мають бути у всіх. Також не проходьте повз моделей з рюшами – вони теж у тренді. Багато яскравих блуз знайдете у колекції одягу ELIE SAAB весна-літо 2021.

Блузки з асиметрією і "гострі кути" у тренді

Якщо шукаєте блузку, яка відразу приверне до вас увагу, то вам потрібна асиметрія. Як правило, асиметричні блузки - це оголене плече, яке іноді може бути доповнено бретелькою. Варіанти на літо взагалі йдуть з одним плечем. Блузки з асиметрією 2021 часто щедро декоровані оборками і рюшами на лінії плеча – завдяки цьому підкреслюється асиметрія. Крім того, у моді так звані блузки «гострі кути», коли присутні клини, хвости та «гострі» плечі, як у колекції одягу Balmain весна-літо 2021.

Читати такожНадзвичайно широкі штани в стилі 30-х стануть гарячим трендом весни-літа 2021Мода весна-літо 2021 - які ще блузки у тренді:

Новини заразКонтакти