Розмитий боб – модна стрижка для жінок 30-40 років: фото

Розмитий боб – модна стрижка для жінок 30-40 років: фото

A-line bob – це модна жіноча стрижка 2020, яка дозволяє відчувати себе впевнено, стильно та ні до чого не зобов'язує.

Стрижка розмитий боб Instagram
Стрижка розмитий боб Instagram
Стрижка розмитий боб Instagram
Стрижка розмитий боб Instagram
Стрижка розмитий боб Instagram
Стрижка розмитий боб Instagram
Стрижка розмитий боб Instagram
Стрижка розмитий боб Instagram
Стрижка розмитий боб Instagram

У стрижки боб багато варіантів, і один з найкращих, який найчастіше вибирають жінки у віці від 30 до 40 років – це розмитий боб, або A-line bob.

Фішкою цієї приголомшливої жіночої стрижки є те, що, з одного боку, це класика – перехід від коротшого волосся до довшого спереду, а з іншого – це свіжий, сучасніший погляд на стрижку, яка не тисне на вас рамками.

Адже якщо стрижка боб – це чітка лінія зрізу, то розмитий боб – як ви вже, напевно, самі здогадалися – це коли лінія зрізу нечітка. A-line bob – це знахідка для тих, хто втомився від набридлих варіантів канонічного боба та шукає щось нове, легке і нетривіальне, що чарує природністю і невимушеністю.

Так от, розмитий боб – це коли пасма різної товщини й довжини, та відрізняються вони один від одного в межах від 1 до 3 сантиметрів, проте загальний силует стрижки як у боба. До речі, щодо довжини – вона варіюється від підборіддя до рівня плечей, хоча ви можете зробити й подовжений варіант.

A-line bob – це модна жіноча стрижка 2020, яка дозволяє відчувати себе впевнено, стильно та ні до чого не зобов'язує. Такими бувають голлівудські зірки в кіно – природними й харизматичними.

До речі, якщо ви хочете з порога «замовити» таку стрижку перукареві – то спочатку переконайтеся в тому, що він дійсно зможе створити у вас на голові цей неймовірний шедевр з розмитою лінією зрізу.

Стрижка A-line bob здатна додати волоссю об'єму, тому її цілком можуть собі дозволити й ті, в кого тонке волосся, і ті, в кого густе. 

Главред зібрав з Instagram фотогалерею модних варіантів стрижки A-line bob 2020, а також дізнався, які ще варіанти розмитого боба зараз в тренді.

Жіноча стрижка 2020 A-line bob - модні варіанти

Шеггі A-line bob

Кошлатий A-line bob – це найбільш неідеальний варіант стрижки. З одного боку – лінія зрізу розмита, з іншого – пасма на маківці стрижуть хаотично і теж різної довжини. Якщо ви шукаєте небанальний варіант боба, то шеггі A-line bob стане для вас знахідкою. Ця стрижка – втілення хаосу, тому не намагайтеся витягати волосся – навпаки, всіляко намагайтеся його кошлатити та навіть можете закрутити кілька легких локонів.

Подовжений A-line bob

Ми вже говорили вище про те, що довжина розмитого боба залежить від вас – вибирайте ту, яка вам більше подобається. Зазначимо, що стрижка на середнє волосся подовжений A-line bob є універсальною. Такий розмитий боб можна укладати на будь-який бік, робити зачіски і щодня змінювати образи. Перевагою подовженого розмитого боба є те, що він простий у догляді, пасує жінкам різного типажу і за бажання з нього можна зробити пристойну вечірню зачіску.

Чубчик: в залежності від форми обличчя і завдання, яка стоїть перед вами, ви можете зробити стрижку розмитий боб з чубчиком.

Укладання стрижки A-line bob

Уже кілька років поспіль в укладанні волосся зберігається тенденція – легкі хвилі, кучері й невимушеність. Тому одразу запасіться піною для укладання, феном і круглим гребінцем для створення стильного образу.

Але також візьміть до уваги те, що в 2020 році в моду поступово повертається гладке волосся – таким чином, якщо хочете йти в ногу з часом, тоді не морочте собі голову з кучерями, а просто гарно висушіть волосся і будете на висоті.

Також стилісти звертають увагу на фарбування волосся – ви повинні розуміти, що гарне фарбування волосся набагато збільшує ефектність будь-якої стрижки. Водночас – у моді натуральне волосся. Що вам до душі – те й робіть, головне, щоб ви собі подобалися – коли очі світяться від щастя, стрижка другорядна.

Читати такожУ моду повернулося ефектне фарбування волосся у стилі 90-х: фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, стрижка гострий боб до підборіддя - ідеальне рішення для власниць круглого обличчя. Але є одне "але". Важливо, щоб лінія зрізу не була дуже рівною, а кут зрізу повинен бути якомога гострішим – тобто пасма спереду повинні бути довшими, ніж довжина волосся на потилиці.

Новини заразКонтакти