Модні джинси літо 2020: вінтажні джинси з 80-х і джинси-кльош: фото

Модні джинси літо 2020: вінтажні джинси з 80-х і джинси-кльош: фото

Якщо у вас є незвичайні джинси, то не поспішайте їх викидати, адже в моді вінтажні моделі, які виглядають так, немов їх носили багато років поспіль.

Модні джинси літо 2020 Instagram
Модні джинси літо 2020 Instagram
Модні джинси літо 2020 Instagram
Модні джинси літо 2020 Instagram
Модні джинси літо 2020 Instagram
Модні джинси літо 2020 Instagram
Модні джинси літо 2020 Instagram
Модні джинси літо 2020 Instagram
Модні джинси літо 2020 Instagram
Модні джинси літо 2020 Instagram
Модні джинси літо 2020 Instagram
Модні джинси літо 2020 Instagram
Модні джинси літо 2020 Instagram

Джинси – вічні, скажете ви, і матимете рацію. Тільки вони до того ж дуже чутливі і непостійні. Якщо не брати до уваги класику, яка завжди актуальна, то силуети, кольори і рівень потертості трендових моделей завжди змінюються. Саме тому джинси здатні зрадницьки видати, наскільки ви відстали від моди, або навпаки, продемонструвати вашу перевагу – якщо ви «стареньку моду» наздогнали або навіть йдете трохи попереду неї.

І якщо взимку джинси можна заховати під пальто чи теплою курткою, а навесні вони маскуються під плащем, то влітку вони мають бути бездоганними: звичайно, ніхто не знає, якою буде погода, але ви повинні бути готові до того, що доведеться зняти зайві шари одягу і джинси опиняться в центрі уваги, в першу чергу, вашої.

Щоб відчувати себе впевнено, а, головне, модно, звірте вміст вашого гардеробу з тим, що буде у тренді влітку – цілком можливо, у вас вже є наймодніші джинси літо 2020.

Главред зібрав модні тренди джинсів на літо – подивіться нашу фотогалерею, там зібрані зразки стильних варіантів, ви будете приємно здивовані, адже в моду повернулися приголомшливі моделі з 70-х.

Модні джинси літо 2020 – тренди

Вінтаж, привіт!

Якщо у вас є незвичайні джинси, то не поспішайте їх викидати, адже в моді вінтажні моделі, які виглядають так, немов їх носили багато років поспіль. Наприклад, це можуть бути джинси в стилі 80-х, з високою талією, з гудзичками і нашивками, або моделі, що дивно потерті. Головне завдання таких джинсів – передати настрій того часу. Якщо ви подивитеся в Instagram, як одягається молодь, то точно помітите, що вони закохані в стиль 80-х і 90-х. Ті джинси, які носили 30 чи 40 років тому – це яскрава модна тенденція 2020, яка заслуговує на особливу увагу.

Джинси-кльош

У моді штани з якісного деніму з дуже жіночним силуетом – зверху вони звужені, а починаючи від коліна або навіть від стегна розширюються. Щоправда, це теж щось на кшталт «привіту з минулого», адже вперше такі джинси почали носити американські моряки на початку 18-століття, а в широкі маси їх вивели хіпі у 1960-х роках – так поступово джинси-кльош стали популярними. Як правило, ці джинси ніколи не затримуються в моді надовго, разом з тим, якщо ви в пошуках чогось оригінального – розкльошені джинси з високою талією з радістю прикрасять ваше літо.

Читати такожУ моду повернулися "сильні" футболки без рукавів з 1980-х: фото

Укорочені джинси

Їх люблять за те, що вони зручні – один з кращих варіантів на літо. Найчастіше вони виглядають так, немов ви самі взяли й обрізали низ джинсів – криво, нитки стирчать, хоча й акуратніші варіанти теж у тренді. Укорочені джинси будь-якого силуету – відмінна можливість показати своє улюблене взуття – в таких джинсах акцент йде підбори, балетки, шльопанці або кросівки.

Білі джинси

Літо і білі джинси, немов дві давні подруги, завжди раді один одного бачити. І найголовніша перевага білих джинсів в тому, що літня мода не виставляє до них жодних вимог – кльош, широкі, вузькі, короткі, висока талія, низька, рвані або класика – все, що вам пасує, те й носіть. Білі джинси увійшли в моду у 1970-х роках завдяки британській актрисі Джейн Біркін, яка засвітилася у вузьких і розкльошених білих джинсах у фільмі «Фотозбільшення».

Вільні джинси

Як не крути, а свобода має значення. Вузькі джинси-скінні, звичайно, гарно виділяють фігуру, але вони не так цікавлять сучасних жінок, як моделі чоловічого крою. Загалом, такі джинси мають бути у всіх, адже вони чудово поєднуються і з кросівками, і з елегантними туфлями на підборах.

Читати такожУ моду на літо повернулися елегантні шорти з 1940-х: фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, якщо ви шукаєте універсальні кросівки, які пасуватимуть під будь-який ваш одяг, то для вас є кросівки з різнокольоровими вставками. Немов мозаїка, такі кросівки надихають і наповнюють життям, в них хочеться невпинно ходити і підкорювати світ.

Новини заразКонтакти