Лаконічна сумка в стилі 90-х стане найбажанішою у 2021 році: фото

Лаконічна сумка в стилі 90-х стане найбажанішою у 2021 році: фото

Сумка-мрія - саме так вже охрестили це творіння у соцмережах. Бо вона не дуже велика, водночас усе найнеобхідніше буде у вас під руками.

Модні сумки 2021 Instagram
Модні сумки 2021 Instagram
Модні сумки 2021 Instagram
Модні сумки 2021 Instagram
Модні сумки 2021 Instagram
Модні сумки 2021 Instagram
Модні сумки 2021 Instagram
Модні сумки 2021 Instagram

Мода сьогодні оповита очікуваннями, вона вже занурилася у 2021 рік й мрійливо чекає, коли ми нарешті вийдемо з карантину, забудемо про маски й антисептики, і насолодимося її божевільними, але такими бажаними витівками. 2020 рік наближається до свого фінішу, і в модному аспекті йому вже нема чим нас дивувати. Єдине, що ми можемо і маємо зробити – це щиро подякувати йому за те, що він зробив усіх нас сильнішими, і за нові смисли, якими наповнилося наше життя. І, звичайно, за безліч зручних і чарівних речей, які прикрасили наш шлях. А далі буде купа приголомшливих модних новинок, серед яких – розкішна сумка у стилі 90-х.

Стиль "лихих" продовжує відроджуватися, і це багатьом напрочуд подобається. Простий, лаконічний і близький за духом усім тим, хто відчув принади тієї епохи, оживає, й переможно мчить на вершину моди. Зокрема, великі шанси стати надзвичайно популярною у сумки Prada Cleo, яка привернула до себе увагу модниць в колекції жіночого одягу Prada Multiple Views Spring / Summer 2021, відео розміщено в Youtube.

Ця сумка являє собою сучасним переосмисленням культових сумок бренду з 90-х років, яке відрізняється гладкими, чистими лініями та мінімалізмом. Головною перевагою цієї моделі сумки є те, що вона універсальна – її можна поєднувати і з нейлоновими штанами, і з сукнями-комбінаціями. Крім того, вона пасуватиме не тільки на весну або літо, тому можете сміливо брати цю сумку на замітку.

Модна сумка 2021 / Instagram

Анонсована на 2021 рік, ця сумка вже має безліч прихильниць. Зокрема, в улюбленому пабліку модниць Instagram вже сьогодні знайдете "живі" фотографії цієї атмосферної сумки 2021. Усі поспішають показати всьому світу, що вони вже приєдналися до числа тих, у кого вже є найбажаніша і наймодніша сумка 2021.

Сумка-мрія - саме так вже охрестили це творіння у соцмережах. Бо вона не напружує зайвими деталями, вона не дуже велика, водночас все найнеобхідніше завжди буде у вас під руками. А оригінальна ручка дозволяє її носити і просто в руці, і на плечі – цей надзвичайно важливий момент не можна не відзначити.

До того ж кожна жінка знайде для себе сумку, яка найбільше відповідає її внутрішньому настрою – для одних буде знахідкою сумка в ніжному кольорі рожева орхідея, інших надихне аквамарин, в рік Білого металевого Бика буде дуже доречною сумка у сріблястому кольорі. А класика - вічна, тому чорна й біла сумка стануть прикрасою будь-якого образу.

Модна сумка 2021 / Instagram

Ми зібрали для вас фотогалерею модних сумок 2021 Прада Клео - дивіться, ностальгуйте за 90-ми та йдіть назустріч своїй мрії (фотогалерея на початку).

Новини заразКонтакти