Боб - найбезпечніша і модна жіноча стрижка 2020: як укладати

Боб - найбезпечніша і модна жіноча стрижка 2020: як укладати

Сидіти в салоні краси годинами сьогодні небезпечно, тому в тренді - коротке волосся.

Стрижка боб 2020 Instagram
Стрижка боб 2020 Instagram
Стрижка боб 2020 Instagram
Стрижка боб 2020 Instagram
Стрижка боб 2020 Instagram
Стрижка боб 2020 Instagram
Стрижка боб 2020 Instagram
Стрижка боб 2020 Instagram
Стрижка боб 2020 Instagram
Стрижка боб 2020 Instagram
Стрижка боб 2020 Instagram
Стрижка боб 2020 Instagram
Стрижка боб 2020 Instagram

У короткого волосся купа переваг: потрібно мінімум засобів для догляду за ним, простота в укладанні і найшвидший шлях до здорового волосся. Але, враховуючи ситуацію з коронавірусом, який поки що не хоче йти з нашого життя, у коротких стрижок з'явилася ще одна важлива перевага - 'covid-secure', або COVID-безпека. І з легкої руки Тіма Хартлі, колишнього директора компанії Vidal Sassoon, стрижка боб отримала статус «гігієнічної, але водночас і модної». Він зараз гучно закликає світ до відродження короткого волосся - як у Шарліз Терон і Кейт Бланшетт - все заради того, аби приборкати поширення Covid-19.

Про це пише The Telegrath.

Пан Хартлі має рацію, з ним не можна не погодитися. Ми з вами повинні, в першу чергу, думати про свою безпеку – сидіти в салоні краси годинами сьогодні дуже небезпечно. Крім того, дослідження свідчать про те, що коронавірус легше передається через швидкий потік повітря.

Тому відкладіть на майбутнє складні процедури з нарощування кісок, фарбування волосся в техніці балаяж або шатуш, завивку волосся та інші.

Все, що вам потрібно – стильна стрижка боб. Зараз, до речі, не потрібно приділяти час кучерям, бо в тренді гладке волосся.

Лише не треба думати, що стрижка боб одноманітна і не дозволяє створювати різні образи – це хибна думка.

Є безліч креативних способів прикрасити боб, щоб зберегти стиль свіжим. Щойно ви зрозумієте, як укладати стрижку боб, у вас з'явиться безліч можливостей, особливо якщо ви озброєні відповідними аксесуарами для волосся.

Від кокетливих коротких хвостиків і «мальвінок» до легких кісок для короткого волосся (так, вони існують) і, звичайно ж, класичних пов'язок на голову, є ще маса способів, як можна укласти волосся в стрижці боб або лоб (подовжений варіант).

Сьогодні ми поговоримо про модні варіанти укладання стрижки боб на літо 2020. Ми зібрали для вас фотогалерею найсвіжіших зразків – для натхнення.

Модна стрижка боб 2020 - як укладати

Боб – це приголомшлива жіноча стрижка, яка візуально дуже схожа на класичне каре. Але родзинкою боба є потилиця - вона коротша, ніж пасма спереду. Ця жіноча коротка стрижка ідеально поєднується з косим подовженим чубчиком. Проте чубчик може плавно переходити у довжину або його може й не бути взагалі.

Гладкий боб

Ви можете просто гарно вирівняти волосся – і більше нічого. Вийде дуже ефектний і актуальний варіант бобу. Не важливо, пофарбоване у вас волосся чи ні, якщо силует стрижки акуратний – тоді ви в тренді.

Ефект вітру або сну

Кучері не в пріоритеті, але вони, звичайно ж, не вийшли з моди – без них ніяк. Тому якщо вам потрібний обсяг, то сміливо робіть хвилі або кучері – але легкі, ненав'язливі – не потрібно обтяжувати їх засобами для укладання волосся. Ви повинні виглядати так, ніби вийшли на вулицю, а там вітер, або так, немов ввечері помили голову, і лягли спати – а вранці прокинулися, й на голові природні кучері, як у француженок.

Мальвінка

Це стильний літній варіант укладання боба – зберіть на маківці невеликий пучок волосся і зав'яжіть «мальвінку». Зверніть увагу, що в моду повернулися об'ємні резинки для волосся з 90-х: з оксамиту або тканин з квіточками.

Водоспад

Суть цього укладання в тому, щоб на маківці заплести витончену косу. Зазвичай її починають плести зі скроні - звичайну косу з трьох пасом. Коли верхнє пасмо опиниться внизу, його залишаєте (це і є перша струмінь водоспаду) та відокремлюєте нове пасмо з решти маси волосся. Воно  замінить попереднє пасмо. Плетіння закінчуємо шпилькою, або резинкою, і в тому місці, до якого вийшло доплести косу – адже все залежить від довжини волосся.

Кінчики назовні

Останнім часом в моді особливе місце зайняв розмитий боб – варіант стрижки з лінією зрізу, яку стрижуть пасмами різної довжини. Але щоб отримати таку розмиту лінію, можна просто підкрутити кінчики кожного пасма назовні. Для акценту на невеликих пасмах можна використати віск.

Шпильки й обідки

Волосся можна накрутити або гарно вирівняти. Потім можна взяти шпильки і з одного або двох боків прикрасити волосся. Довгий чубок можна заколоти на один бік невидимками, гарною шпилькою ховаємо кінці під ободок або стрічку. Якщо чубчика немає, на потилиці робимо легкий начіс, а потім вже вдягаємо обідок.

Читайте такожУ моду повернулися об'ємні резинки і банти для волосся з 1990-х: фото

Стрижка боб – кому пасує

Крім того, що стрижку боб охрестили «гігієнічною», є у неї ще один чудовий титул – вона універсальна. Але важливо звертати увагу на деталі – саме тому у боба безліч різновидів.

Це диво-стрижка, яка може приховати вушка, візуально витягнути обличчя, а якщо додати чубок, то приховати високе чоло. Але, найголовніше, очі стають виразними, а це те, що люблять всі.

Якщо ви хочете пофарбувати волосся – ознайомтеся з тенденціями на літо, які Главред зібрав раніше.

Новини заразКонтакти