Підвищення тарифів на воду: у КМДА розповіли, що чекає на киян

У Києві запропонували підвищити тарифи на воду / УНІАН

У КМДА відповіли на пропозицію Київводоканалу про підвищення тарифів на воду.

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв відповів на питання про можливість підвищення тарифів на водопостачання.

За його словами, КМДА обіцяє, що до кінця року (2020 го, - ред.) вартість холодної води і водовідведення для киян не зросте, повідомляє прес-служба КМДА.

"Це позиція міста. Ми знаємо про звернення Київводоканалу з цього приводу. Але впевнені, коли є економічні наслідки пандемії і людям дуже важко матеріально, підвищувати тариф не можна", - підкреслив він.

У той же час Пантелеєв акцентував увагу на необхідності активізації роботи та знаходження внутрішніх резервів на підприємстві.

Відзначимо, що Пантелеєв говорив про тарифи лише у 2020 році, при тому, що раніше йшлося про підвищення тарифів на воду з 2021 року.

Читати такожВ Києві хочуть підняти тарифи на воду

Нагадаємо, згідно з рішенням Національної комісії з комунальних послуг та енергетики в Україні з 1 січня 2021 року тарифи на холодну воду підвищать в середньому на 20%.

Підвищення тарифів буде відрізнятися для різних регіонів: чим дорожче коштує вода сьогодні і чим більше її споживачів, тим у відсотках зростання цін буде менше. І навпаки.

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти