Банк може заблокувати рахунки українців через переказ грошей: хто під загрозою

В Україні можуть заблокувати рахунки українців / Колаж: Главред, фото УНІАН, Pixabay

Заблокувати рахунки можуть у тому випадку, якщо буде перевищений ліміт, встановлений на переказ грошей.

Банківські рахунки українців можуть раптово заблокувати. Це стосується випадків, коли здійснюється грошовий переказ на суму, яка перевищує встановлений добовий ліміт. Про це повідомляє Pro Гроші.

Так, наприклад, у ПриватБанку встановлене обмеження за одну транзакцію в сумі 29 999 гривень. Також на обмеження впливають і те, на карту якої міжнародної платіжної системи здійснюється переказ.

Для переказу на карту Visa передбачаються такі ліміти:

Для переказу на карту MasterCard ліміти однакові - 10 тисяч доларів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні даватимуть гроші батькам на потреби дітей. Виплати будуть надаватися тепер сім'ям з дітьми, які зареєстровані на територіях, які були або перебувають у тимчасовій окупації, або знаходяться в зоні бойових дій, проживають на кордоні з країною-агресорів РФ, малозабезпеченим і мають дітей, а також належать до таких категорій, як дитина з інвалідністю або дитина з багатодітної сім'ї.

Також повідомлялося, що пенсіонери в Україні можуть змінити вид власної пенсії і збільшити виплати. Якщо розмір пенсії по втраті годувальника вище, ніж розмір виплат за віком, то пенсіонер може змінити вид пенсії, перейшовши на першу.

Інші новини:

Новини заразКонтакти