З днем кішок: коли відзначають в різних країнах, милі картинки і привітання до свята

День кішок 2022 / depositphotos.com/

Привітання з Днем кішок, милі картинки і сердечні привітання котолюбам.

Потішні і горді, цікаві і норовливі, муркотливі і нявкаючі домашні улюбленці мають своє свято. 22 лютого – Всесвітній день кішки об'єднує котолюбів по всьому світу.

Про те, які державні, професійні та міжнародні свята можна відзначити в першому місяці весни, читайте в матеріалі: Свята в березні 2022 в Україні: скільки будемо відпочивати, і чи буде додатковий вихідний.

День кішок 2022 проводиться 22 лютого. Однак це не єдина дата, коли шанують пухнастиків всіх мастей. Це свято прийшло до нас з Японії і має свою історію. Нявкання кішки в японській мові звучить як "нян", що ще може означати число 2. Дата 22 лютого - це по суті три двійки - "нян нян нян". У цей день проводяться різні фестивалі для кішок, де домашні улюбленці отримують призи.

Міжнародний день кішок відзначати 8 серпня. Це відносно недавня дата, яку заснував фонд Animal Welfare в 2022 році.

У США День кота 2022 щорічно відзначається 29 жовтня. Це свято було організовано товариством по запобіганню жорстокого поводження з тваринами в 2005 році.

Італія відзначає День чорного кота 17 листопада, а у Польщі шанують мурлик 17 лютого.

Росія відзначає День кішок 1 березня. Це пов'язано з тим, що перший місяць весни традиційно "котячий". Першого числа березневі коти відзначають свій день.

День кішки 2022: привітання, картинки і листівки

Всіх любителів кішок, вітаємо вас з днем цих чарівних і пухнастих тварин! Бажаємо вам, щоб ваша дружба завжди була взаємною, веселою і безтурботною. Нехай ваші пухнасті вихованці відповідають вам любов'ю, щирістю і відданістю! Бажаємо здоров'я вам і вашим кішкам!

День кішок картинки

***

На м'яких лапках, тихим ходом крадеться до нас Всесвітній день пухнастих, хвостатих і вусатих улюбленців. Я від душі хочу привітати всіх любителів найхарактерніших, граціозних і незалежних вихованців. Нехай життя вам завжди тільки муркоче і ніколи не гладить проти шерсті. Удачі і везіння вам у всьому.

***

Мур-мяу, вітаю з Днем кішок. Хочу побажати поменше бурчати в житті і побільше муркотіти з коханою людиною. Нехай в хвилини смутку або радості, відчаю або натхнення пухнастий клубок зігріває тебе своєю піснею і дарує приємний масаж м'яких лапок.

День кішки прикольні картинки

***

Вітаю з Днем кішок. Бажаю витонченості і грації, чарівності і радості. Бажаю мурчати від щастя в обнімку з м'якою дорогою грудочкою. І нехай твій котофей завжди буде для тебе втіхою, ніжністю і джерелом натхнення.

***

З днем котів я Вас вітаю,

Жити ніжно Вам бажаю.

Щоб пухнасті колобочки

Катали підлогою клубочки.

Щоб тішили Вашу душу,

Щоб зігрівали руки в холод.

Завжди щоб були з Вами поряд,

Дивились ніжним поглядом.

День кішок картинки смішні

***

Кішкин день до нас підійшов,

Котів вітаємо,

Всіх порід і всіх мастей,

Всіх поздоровляємо!

День кішок 2022

***

День сьогодні незвичайний,

пухнастий м'якенький,

Кішечки справляють свято,

"Мур-р-р" звучить тихенько.

Всім хвостатим та смугастим

Здоров'я бажаю,

А господарів з днем прекрасним

Ніжно вітаю.

Всесвітній день кішок картинки
День кішок картинки Гумор
День кішок листівки
День кота 2022 картинки
День кота 2022

Автор: Олена Стронг
Новини заразКонтакти