Привітання з придешнім Новим роком 2023 у прозі та своїми словами

Привітання з прийдешнім Новим роком / Фото pixabay.com

Новий рік уже не за горами. Можна починати вітати рідних та друзів із прийдешнім святом. Якщо говорити добрі побажання, то Всесвіт обов'язково почує.

До Нового 2023 року залишились лічені дні. Рік, що минає, був нелегким для багатьох, тому вже зараз важливо налаштуватися на позитив й почати притягувати у своє життя й життя свої рідних та близьких щасливі події. Дні перед святом сповнені магією. Якщо промовляти вголос добрі побажання, то Всесвіт обов’язково вас почує та принесе у ваше життя добробут, любов, гармонію та успіх. А якщо від щирого серця побажати всього найкращого своїм рідним, друзям та колегам, то у світі стане ще більше щасливіших людей. Главред зібрав побажання та привітання з прийдешнім Новим роком 2023.

Привітання з Новим роком 2023 своїми словами

Вітаю з прийдешнім Новим роком! Бажаю мандаринового настрою! Ароматно-ялинових емоцій! Шипучого та іскристого сміху! І морозно-білосніжної усмішки! Адже лише напередодні Нового року ми віримо в чудеса та відчуваємо найтепліші почуття. Нехай все, про що ви мрієте, обов’язково втілиться в реальність у Новому 2023 році!

***

Нехай у 2023 році у тебе з’явиться прекрасна покровителька – Фортуна – і супроводжуватиме тебе всюди. З прийдешнім Новим роком!

***

Вітаю з Новим роком! Нехай він стане для тебе відправною точною у щасливе життя, про яке ти так мрієш. Бажаю в новому році не знати печалі та невдач, зустрічати лише добрих і чуйних людей на своєму шляху. Нехай вийде все, що ти задумав!

***

Бажаю, щоби ця новорічна ніч була веселою та запальною! Нехай сніг замете всі печалі, а життя стелиться довгою білою смугою! Бажаю багато променистих усмішок, приємних сюрпризів, радісних зустрічей і блискучих успіхів! Нехай кожен день нового року буде яскравим, щасливим і вдалим!

***

Як тепло і прекрасно на душі, адже скоро прийде Новий рік. Так нехай же він стане для кожного з нас найщасливішим. Нехай у кожному будинку оселитися здоров’я, мир і любов.

***

Нехай Новий рік принесе яскраві емоції, соковиті фарби та незабутні події! Все старе забудеться і почнеться світла смуга! Зі святом!

***

Вітаю всіх з чарівним святом – Новим роком! Бажаю море щастя і посмішок, нестримних веселощів та удачі! Нехай цей рік принесе більше прибутку, вірних друзів та найголовніше - міцного здоров’я!

***

Напередодні Нового року щиро бажаю завжди бути в піднесеному настрої, сліпуче усміхатися, мати в серці радість. Нехай любов буде вірною супутницею, а її полум’я зігріває. Нехай близькі люди будуть здорові, а робота йде на лад. Нехай частіше вдається зустрічатися з друзями і більше відпочивати. Нехай в твоєму житті буде місце захопленням, новим знайомствам, найяскравішим подіям. З прийдешнім Новим роком!

***

Нехай свіжою морозною краскою забарвитить Новий рік сторінки вашого життя, наповнить будинок любов’ю та щастям.

***

Бажаю тобі в новому році таких же ігристих емоцій, як бульбашки в шампанському! Такого ж повного щастя, як келих у твоїй руці! Таких же прозорих почуттів, як кришталь цього келиха! З Новим роком!

***

З прийдешнім Новим роком! Нехай життя іскриться, як повний келих смачного шампанського. Нехай здоров'я буде міцним, як п'ятизірковий коньяк. Бажаю тобі у 2023 році, щоби "зелених" в гаманці було більше, ніж голок на новорічній ялинці. На душі хай буде тепло і затишно, як у мороз біля каміна. Добробуту та радості майбутньому році!

***

Нехай під кришталевий дзвін келихів ваше життя перетвориться на чарівну казку. Нехай в ній весь 2023 рік панують душевний спокій, затишок та іскриста радість. Навколо нехай будуть лише щирі посмішки, а всі проблеми й негаразди залишаться в році, що минає. З Новим роком!

***

З прийдешнім Новим роком! Щойно він переступить поріг будинку, все буде абсолютно по-новому. Бажаю нового щастя, нових грошей, нової удачі та нових вдалих проектів! Нехай залишаються старими лише рідні, кохані та друзі!

Вам також може бути цікаво:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти