День зенітних ракетних військ Повітряних сил ЗСУ - потужні привітання та картинки захисникам

День зенітних ракетних військ України 2022 / Facebook

День ППО України - картинки, листівки та привітання в прозі і віршах - у добірці Главреда.

Своє професійне свято військові зенітних ракетних військ ЗСУ відзначають 3 липня. Воїни, на плечах яких неоціненна місія – захист повітряного простору України – міст і селищ, важливих стратегічних об'єктів – від авіаційних ударів країни-окупанта.

Мужні захисники своїми плечима прикривають небо. Війська ППО - не змикають очей ні хвилини і гідно тримають удар російських загарбників. На сьогоднішній день зусиллями зенітних ракетних військ збито понад 1000 одиниць військової техніки – бомбардувальників, вертольотів, крилатих ракет і безпілотників.

У цей день привітання з днем зенітних ракетних військ приймають саме вони.

З днем зенітних ракетних військ Повітряних сил ЗСУ-привітання, картинки та листівки

Сердечно вітаємо з Днем зенітних ракетних військ-святом мужніх, гідних, благородних людей! Дозвольте щиро побажати вам бездоганного, наповненого істинним змістом і щастям життєвого шляху! Нехай вдячні прийдешні покоління по-справжньому оцінять ваш сьогоднішній щоденний подвиг - майже непомітний, але незамінний для миру і стабільності!

***

Воїнів ППО, з Днем зенітних ракетних військ! Бажаю бойових нагород і бравих подвигів; хоробрості в нелегкій справі, мужності і головне — честі! Дай Бог, щоб шлях твій був безпечний, а життя не була схожим на постійну службу. Нехай в душі знайдеться місце теплим почуттям і любові. Бажаю, щоб поруч завжди були люди, які в будь-яку секунду сміливо протягнуть руку і допоможуть!

День зенітних ракетних військ України 2022

***

З Днем зенітних ракетних військ! Нехай сила вашого духу, віддана любов до країни і доброта до людей завжди залишаються прикладом для підростаючого і майбутнього покоління. Бажаю вам невразливості до всіх недуг і бід і особистого щастя!

***

У день ППО мені хочеться бажати,

Щоб радості вас у житті чекали!

І не здаватися, і не відступати.

Щоби геть від вас проблеми всі тікали!

З днем ППО

***

Під захистом небо наше

ППО завжди на варті,

Щоб діти всієї землі

Вночі міцно спати могли.

Нам зенітники потрібні,

Перехоплювачі важливі

І локаторники також.

З Днем зенітних ракетних військ України 2022
День зенітних ракетних військ 2022
День ППО України картинки

Новини заразКонтакти