Астрологічний прогноз на лютий-2022: яким буде місяць у плані грошей, кохання та кар'єри

Астролог Влад Росс склав докладний прогноз на лютий 2022 року і розповів, яким буде місяць / Фото ua.depositphotos.com

У лютому завершиться ретроградність Меркурія і Венери, що ознаменує початок вдалого періоду, який не можна втратити.

Лютий 2022 року, перш за все, буде справжнім бокогрієм, коли сонце почне пригрівати. Багато хто прогнозував жахливу холодну зиму, чому дуже тішилися Соловйови-Скабєєви – мовляв, Україні газу не вистачить, щоб зігрітися в мороз. Однак ніякої надзвичайно холодної зими не буде, і газу Україні цілком вистачить, щоб без проблем закінчити опалювальний сезон. Одним словом, в лютому на нас в основному чекає відлига. Ночами може бути невеликий мінус, але денна температура практично у всіх містах України буде плюсовою, особливо на півдні, в Одесі.

Лютий 2022 року буде непоганим місяцем, коли можна буде багато встигнути, виконати намічені завдання, не остерігаючись затримок, гальмування або відкату назад. Головне – починати справи після завершення ретроградності і статичності Меркурія, тобто після 6 лютого.

1-5 лютого, тобто початок місяця, буде не надто вдалим для нових справ, оскільки Меркурій і Венера вийдуть із ретроградного руху і будуть перебувати в статиці, на повному гальмі. Тому перші дні лютого – це несприятливий час для укладання контрактів і досягнення домовленостей.

У січні ми були свідками одразу двох ретроградних планет – Венери і Меркурія, що змушувало нас постійно повертатися назад, у минуле. Тому, ймовірно, багато хто в січні-2022 зустрів своїх колишніх партнерів, друзів або коханих, які раптово якимось чином нагадали про себе або повернулися у ваше життя.

У лютому швидкість Венери і Меркурія буде збільшуватися, тому і справи поступово почнуть розвиватися більш динамічно та успішно. Чим далі до кінця лютого, тим більш динамічно й успішно йтимуть процеси.

Меркурій у Козерозі. Меркурій буде рухатися по знаку Козерогу до 15 лютого. Тобто фактично в першій половині місяця Меркурій буде повторювати шлях, пройдений місяць тому. Тому багато хто все ще буде згадувати минулі події, продовжувати і завершувати те, що не встигли. Втім, справи, намічені раніше, в лютому можна буде виконати швидше і без помилок.

У першій половині лютого слід спрямувати всі свої інтелектуальні здібності на реалізацію професійних планів та ідей. У цей період буде відкинуто все зайве, і люди з більшою готовністю будуть обговорювати конкретні теми, що хвилюють їх у даний момент.

Меркурій у Водолії. Після 15 лютого, на Стрітення, Меркурій переміститься в знак Водолія. Через це у багатьох з'явиться бажання більше спілкуватися, об'єднуватися в спільноти, стає частиною колективів, шукати друзів і однодумців.

Це буде найкращий час для запуску інтернет-сайтів, YouTube-каналів і блогів. Запуск варто здійснити якраз при входженні Меркурія в знак Водолія – 16-18 лютого. 18 лютого буде взагалі "королівський градус", що гарантуватиме успіх вашої справи. До речі, цей час також сприятливий для реєстрації у соціальних мережах. У цей період будуть знаходитися цікаві ідеї і нові корисні люди. Також цей період сприятливий для початку вивчення іноземних мов. Одним словом, це буде дуже хороший і продуктивний час.

Транзит Меркурія Водолієм, який триватиме з 15 лютого по 10 березня, буде часом інсайдів. Не пропустіть його, якщо хочете дізнатися щось нове, познайомитися з корисними людьми, придумати оригінальне рішення завдань, реалізувати задуми та ідеї, несподівано зібрати валізи і вирушити в подорож.

Молодик. Важливою подією лютого-2022 стане Новий рік за східним стилем – рік Тигра почнеться якраз 1 лютого, коли з'явиться молодик – о 7:46 за Києвом. В цей час можна підняти келих шампанського і загадати бажання – воно неодмінно збудеться. Ті ж, хто не вживають алкоголь, можуть просто розслабитися, зробити масаж, прийняти ванну, лягти головою на північний схід і зануритися в медитацію, щоб спроектувати своє майбутнє і майбутній успіх. Непогано буде зайнятися йогою. Не пропустіть момент, оскільки о 7:46 можна буде закласти позицію удачі на цілий рік уперед.

Цього разу молодик буде у Водолії, а Водолій – інтелектуальний знак, символ всього нового і незвичайного, символ свободи і незалежності. Цей молодик неодмінно торкнеться всього названого і дозволить кожному проявити себе з незвичайної сторони. Молодик буде підштовхувати до спілкування та обміну інформацією.

Цей молодик сприятливий для позбавлення від усього того, що заважало. Тому 1 лютого сміливо позбавляйтеся від мотлоху, від усього старого і непотрібного. Можете навіть, як італійці, викинути з вікна старі речі і меблі (головне – не потрапте в сусідів і перехожих).

Коли з'явиться молодик, у період між 7:46-8:22, дуже сприятливо займатися медитацією і візуалізацією майбутнього. Це буде перший місячний день, а він завжди допомагає представити свій план, задум і втілити задумане.

Символ цього молодика – світильник. Цей світильник може висвітлити шлях кожного. Тому сприятливо в зазначений час включити світильники або – ще краще – запалити сім свічок.

Втім, молодик 1 лютого не можна назвати простим, оскільки він активує аспект, який все ще зберігається на небі, тобто напружений аспект між Сатурном і Ураном – аспект війни. На щастя, цей аспект вже поступово розходиться. Таким чином, Путін розмірковує про напад на Україну, думає, що скоро здійснить ривок, а, в кінцевому рахунку, він не зможе цього зробити. Адже Сатурн у Водолії набагато сильніший, аніж Уран у Тельці, тому повернути старий лад (змусити НАТО відступити на попередні позиції, повернути колишній вплив Росії і т.д.), швидше за все, не вийде. Лютий може розвернути все з точністю до навпаки.

Читати такожАстролог назвав знаки зодіаку, які не можуть залишатися все життя в одному шлюбі

Повний місяць. Повний місяць з'явиться 16 лютого. На людей, що народилися 16 лютого, весь рік може чекати величезна удача, щасливе сімейне життя і фінансове благополуччя. Повний місяць відбудеться у 28-му градусі, на межі 29-го градуса Лева, а це – знак великої фінансової удачі і подружнього щастя. Тому люди, що народилися 16 лютого, можуть зустріти супутника всього свого життя 14-18 лютого.

Секстиль Юпітера та Урана. Дуже позитивний аспект – секстиль Юпітера і Урана. Саме під цим аспектом пройде весь лютий 2022 року. Ця комбінація планет обіцяє величезну удачу, великі можливості і успіх стартапів. Якщо ви хочете запустити якийсь проект, вам потрібно діяти прямо 18 лютого, саме тоді, коли буде «королівський градус». В цьому випадку на вас неодмінно буде чекати велика удача.

При секстилі Юпітера і Урана політики можуть нарешті почати домовлятися, переходити від конфронтації до нових свіжих ідей.

Завдяки цій комбінації у лютому може відбутися великий прорив в науці, наприклад, людство зможе перемогти якийсь вірус або винайти ліки від СНІДу. Більше того, може бути відкрита нова планета в нашій сонячній системі, або ми отримаємо докази того, що ми – не одні у Всесвіті, тобто можливе відкриття міжгалактичного масштабу.

Обмеження Сатурна. На початку лютого ми все ще будемо перебувати під владою обмежень. І погіршення ситуації, пов'язаної із захворюваністю на коронавірус, зіграє тут не останню роль. На нас знову чекають обмеження, карантин, коронокриза. Лютий – найнебезпечніший місяць у плані розмаху епідемії.

Втім, будуть і спроби вирватися з цих обмежень: люди будуть виходити на вулиці, влаштовувати тарифні бунти і протести ФОПів через касові апарати.

Сатурн у поєднанні з точкою молодика говорить про те, що повна свобода прояву поки що не буде повністю доступна, але справи йтимуть краще, якщо дотримуватися правил. Зокрема, потрібно проявляти терпіння і наполегливість. Можна домсягнути поставлених цілей, якщо наполегливо працювати і не сходити з дистанції, незважаючи на труднощі. У цей період слід розрахуватися з боргами і не набирати нових.

Уран, що вражатиме Сонце і Місяць, який, до того ж, є управителем цього молодика, говорить про коливання і бажання все кинути, порушити обмеження, повстати. Зміни, які можуть відбутися в лютому, буде складно прийняти. Є небезпека несподіваних і неприємних подій, результат яких передбачити буде дуже складно. Наприклад, буде війна чи ні, поки що цього не знає навіть сам Путін.

З іншого боку, гармонійні аспекти Урана до Юпітера і Венери можуть дещо пом'якшити напругу і дати надію на те, що проблеми будуть успішно вирішені.

Люди, що народилися 30 січня-3 лютого, а особливо 1 лютого, повинні пам'ятати, що весь найближчий рік буде для них дуже важливим і відкриє нову сторінку їхнього життя. У ніч з 31 січня на 1 лютого варто запускати повітряних зміїв і китайські ліхтарики. Чим більше буде зміїв і повітряних «гориничів», тим кращим буде рік для вас.

Читати такожАстролог розповів, що вважають найважливішим у житті різні знаки зодіаку

Секстиль між Юпітером і Ураном стане останнім мажорним аспектом між цими планетами в поточному циклі, який почався 8 червня 2010 року і завершиться 21 квітня цього року. Секстиль часто вказує на сприятливі події, хороші шанси і можливості реалізації задумів. Цей транзит пов'язаний із новими оригінальними ідеями, планами та проривами.

Втім, його дія може бути не так яскраво проявлена, адже аспект буде формуватися всього один раз, а не тричі, як це часто буває. Тому є ризик щось пропустити, не встигнути.

Поблизу цього транзиту непогано починати навчання, вирушати в поїздки з метою отримання нових знань і вражень, починати вивчення іноземних мов, впроваджувати нововведення, брати участь в езотеричних практиках, а також представляти громадськості свої винаходи. Також у цей час можуть статися відкриття і незвичайні явища.

Влад Росс / УНІАН

Гроші і ділова сфера

Ділові питання в лютому вийдуть на передній план. Наполеглива праця і хороші можливості для реалізації задуманого – це гасло лютого.

Після виходу Меркурія з ретроградного руху 4 лютого можна робити великі і важливі покупки, зокрема, купувати ноутбуки, машини, побутову техніку.

Марс, планета ділової активності, в лютому 2022-го буде рухатися по знаку Козерога. Марс у Козерозі часто провокує конфронтацію і жорсткість. Через це може здаватися, що у всіх справах коса заходить на камінь. Але все-таки для бізнесу це буде хороший період.

Бізнесменам варто поворушитися – відкрити новий бізнес або почати нові проекти або угоди саме в лютому. Це буде хороший період і для побудови планів, складання списків стратегічних дій, обдумування подальших кроків, а також початку реалізації важливих справ.

І хоча знак Козерога може дещо гальмувати активність гарячого Марса, в той же час він направить його енергію в потрібне русло. Тому це відмінний час, щоб зайнятися бізнесом і досягати своїх нових стратегічних цілей.

У лютому питання кар'єри і професійного зростання будуть дуже актуальні, з'явиться шанс підвищити рівень свого професіоналізму до немислимих висот, поставити амбітні цілі і йти до них.

Читати такожАстролог назвав знаки, на голову яких в 2022 році зваляться найсуворіші випробування

У лютому колективи будуть краще працювати, якщо їм ставити конкретні цілі і конкретні завдання, пропонувати план дій і пояснювати все чітко і ясно, чого хоче керівництво. І тоді в підсумку буде отриманий неймовірний результат. Чим чіткіше буде поставлено завдання, тим продуктивнішою буде робота. Тому чіткий план – це гарантія чіткої реалізації всього задуманого.

При Марсі в Козерозі добре братися за будь-яку, навіть найскладнішу і найбільш рутинну роботу, яка раніше вам була не по зубах.

Якщо ви плануєте почати нові проекти, краще це робити після 6 лютого, коли Меркурій вийде зі статики. Справа, розпочата цього місяця, вимагатиме великої віддачі, терпіння, відповідального підходу, великої і наполегливої праці.

У лютому сміливо можна братися за великі і довгострокові справи, можна засновувати компанії – ви отримаєте бажану віддачу, але в далекій перспективі. Тобто в лютому можна довго запрягати, але все це неодмінно «вистрілить», правда, пізніше, можливо, вже в наступному році. У будь-якому випадку, все те, що ви посієте в лютому, принесе хороший результат, просто не одразу.

У лютому 2022 року Марс зробить кілька гармонійних аспектів, що може принести справам додаткову удачу. У вашу голову можуть прийти несподівані оригінальні ідеї, які непогано буде одразу застосувати на практиці.

Хоча Марс у Козерозі вельми консервативний, його гармонійний зв'язок з Ураном натякає на те, що в цей період все-таки варто проявити підприємливість і знайти нестандартні рішення. Якщо ви планували навчитися чомусь новому, то для професійного зростання прекрасно підійде середина лютого.

Читати такожТоп-3 найбільш «грошових» знаки зодіаку в 2022 році: кого чекає фінансовий успіх у рік Тигра

В середині лютого і Венера почне набирати швидкість. Це дозволить задуматися про вирішення важливих фінансових питань, укладання партнерських угод, нові кредити та інвестування. Нарешті припиниться падіння біткоїну.

Після 6 лютого, тобто коли припиниться статика Венери, з'явиться більше можливостей для вирішення фінансових питань. В цілому, в лютому Вернера, планета фінансів і грошей, набере хорошу швидкість, що обіцяє успіх у грошових справах.

Любов і стосунки

Коли Венера почне набирати швидкість, тобто після 6 лютого, почнеться період щастя в особистому житті, сімейних відносинах і любові.

Якщо ви плануєте початок серйозних стосунків, це потрібно зробити якраз у лютому, оскільки це буде найвдаліший місяць для влаштування особистого життя завдяки гармонійним транзитам Венери, планети жінок і любові, та Марса, планети любові, сексу і пристрасті. Ці планети, що мають безпосереднє відношення до протилежних статей, будуть поєднуватися в знаку Козерога 16 лютого, посилюючи тяжіння чоловіків і жінок один до одного. Тому люди, що народилися 16 лютого, цього року можуть знайти особисте щастя і взяти шлюб.

Коли Венера вийде зі статики, всі процеси, пов'язані з любов'ю, теж підуть вгору. У другій декаді лютого, а особливо 14-18 лютого, складеться дуже романтичний період. День святого Валентина буде прекрасний для першого кохання, сексу і заручин.

При Венері в Козерозі сприятливо заводити серйозні стосунки з прицілом на майбутнє. Відносини, створені в цей час, будуть міцними і стабільними. Це прекрасний час і для тих, хто хоче зміцнити вже наявний зв'язок.

Читати такожТоп-3 щасливчика: астролог назвав знаки, яким пощастить у коханні в 2022 році

Лютий – чудовий час, щоб поговорити про серйозність ваших намірів. Чоловікам варто використовувати цей період, щоб зробити пропозицію руки і серця, освідчитися.

Лютий сприятливий для укладення офіційного шлюбу. Люди, які давно перебувають у відносинах або живуть цивільним шлюбом, саме зараз можуть узаконити свої стосунки.

Якщо ви налаштовані тільки на флірт і гарне проведення часу, то в лютому на це не варто розраховувати. Легкі стосунки, що ні до чого не зобов'язують, у цей час будуть недоречні. Затіявши якийсь швидкоплинний роман, ви ризикуєте отримати довгострокову рутину.

Поїздки та подорожі

14-18 лютого будуть складатися не найвдаліші транзити місяця, тому початок подорожі на ці дні краще не планувати.

23-24 лютого – невдалі дні для від'їзду.

25 лютого можна вирушати в поїздки, але тільки після 18:30. Протягом цього дня все ще буде діяти напружений аспект Меркурія і Урана, який може вказувати на неприємності з транспортом та інші проблеми в дорозі.

Для поїздок сприятливі наступні дати:

Найбільш несприятливий період для від'їзду – на стаціонарному Меркурії, тобто 1-6 лютого. У ці дні взагалі краще нікуди не висовуватися. Також несприятливі для будь-яких поїздок 23,24 і 28 лютого, оскільки в ці дні можуть бути поломки транспорту і затримки в дорозі.

Небезпеки місяця

Лютий 2022 року не дуже травмонебезпечний, оскільки в основному на нас чекають гармонійні аспекти планет. Але є менш вдалі дні, наприклад, 24-25 лютого, коли буде спостерігатися пік напруженого аспекту Меркурія і Урана, через що можливі неприємності з автотранспортом.

23-26 лютого – найнебезпечніший період у плані нападу Росії на Україну.

Також 23-26 лютого не надто вдалі для підписання важливих документів, укладення торгових угод і початку поїздок.

***

У лютому рекомендується: починати нові справи і проекти після 6 лютого; ставити довгострокові цілі; шукати серйозні відносини для шлюбу; вступати в довгострокові ділові відносини; укладати партнерство в бізнесі; брати шлюб; підписувати важливі документи; починати серйозне і складне навчання, особливо вивчення іноземних мов; підвищувати кваліфікацію і отримувати професійні знання; складати іспити; пропонувати і впроваджувати нові сміливі ідеї; запускати стартапи; створювати спільноти та об'єднання людей; запускати сайти і YouTube-канали; вступати в спільноти за інтересами; робити великі покупки.

У лютому не рекомендується: у несприятливі дні займатися важливими справами, пов'язаними з документами, поїздками і торгівлею, особливо 1-6 лютого; шукати легкі стосунки, що ні до чого не зобов'язують; легковажно ставитися до грошей, витрачати їх направо і наліво, краще економити.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Новини заразКонтакти