Задушать або табакеркою в скроню: астролог назвав наступника Путіна

Володимиру Путіну залишилося недовго, вважає Влад Росс / скріншот

Володимир Путін розуміє, що йому залишилося жити не довго, каже астролог Влад Росс.

У 2022 році для президента РФ Володимира Путіна є небезпека повалення, заявив астролог Влад Росс.

В інтерв'ю Апострофу він пояснив: "Коли Уран сходиться жорстким квадратом з Сатурном, відбувається таємна змова. Ці планети пов'язані з Водолієм, а Водолій – це Росія".

"У Путіна також буде складна ситуація в березні-квітні, коли буде жорстка опозиція до його планет в "домі смерті". Тому з ним може трапиться те ж, що і з Йосипом Сталіним – або табакеркою по лобі, або шарфик знайдуть для удушення", - говорить астролог.

За його словами, Путін розуміє, що йому залишилося жити не довго і за всіма прогнозами, наступний рік при владі у нього може стати останнім, тому він хоче увійти в історію анексувавши Україну.

Хто прийде на зміну Путіну

Відповідаючи на питання про те, хто може прийти на зміну Путіну, Росс додав: "Це не говорить про те, що прямо зараз все зміниться. Тигр революціонер, і у Навального є всі шанси очолити Росію. Він не дарма пішов у в'язницю - він розумів, що робив. Він розуміє, що Путіну залишилося недовго".

Раніше Влад Росс заявив про те, що війна на Донбасі закінчиться після смерті нинішнього президента РФ Володимира Путіна.

Новини заразКонтакти