В українській розвідці спрогнозували, як вплине на Росію хвороба Путіна

Володимир Путін / Reuters

За прогнозом співробітників Служби зовнішньої розвідки, "путінізм" у РФ буде тільки процвітати.

У президента Росії Володимира Путіна серйозні проблеми зі здоров'ям і тому в Росії стартував період трансферу влади. Такі версію оприлюднили співробітники Служби зовнішньої розвідки України.

"На тлі все більш очевидних проблем зі здоров'ям в. Путіна, помітної складності для нього фізично виконувати публічні функції глави держави, в Росії де-факто почався період трансферу влади", - заявили вони.

При цьому в СЗР вважають, що Росія, навіть якщо Путін покине посаду, продовжить агресивну політику проти України, а в цілому у РФ буде процвітати "путінізм".

Розвідники зазначають, що цілі Росії щодо України залишаться незмінними, і агресор далі намагатиметься тримати Україну у сфері свого впливу і не допустити її вступу до Євросоюзу і Північноатлантичного альянсу (НАТО).

"Незалежно від конкретного варіанту ("Путін - довічний президент", "Путін - лідер нації", "Путін - тандем", "Спадкоємець Путіна" тощо), базовий сценарій на середньострокову перспективу передбачає збереження в Росії державної моделі" путінізму" з Путіним або без нього", ‒ заявили в СЗР.

Читати такожІсторія хвороби Путіна

Нагадаємо, раніше Главред повідомляв:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти