У РФ чоловік застрелив дочку сусідів: перед загибеллю дівчинка записала відео у TikTok

Чоловік був незадоволений шумом через ремонт / bryansktoday.ru

Дев'ятирічна дівчинка розповіла на відео, що неадекватний сусід ломиться у двері квартири, що їй дуже страшно, а її батько пішов у магазин.

У російській Читі сталося моторошне вбивство. Чоловік, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, застрелив 9-річну дівчинку. Дитина померла на місці.

Почалося все з того, що дівчинка Ліза опублікувала в TikTok відео, на якому вона розповіла, до неї в квартиру ломиться п'яний сусід, передає Telegram-канал 360 tv. Школярка повідомила, що в квартирі йде ремонт, і що її батько вийшов в магазин. Сама дівчинка залишилася вдома з братами. Ліза говорила, що вона дуже боїться сусіда.

33-річний чоловік був незадоволений тим, що в сусідній квартирі шуміли через ремонт. Він пішов розбиратися з господарем. Коли вирішити питання не вдалося, він повернувся трохи пізніше, але вже з рушницею. Батька дівчинки в цей момент не було вдома.

Ліза підбігла до вхідних дверей, відреагувавши на неголосний стукіт - вона подумала, що це прийшли до неї. У цей момент неадекватний сусід вистрілив у двері. Дитина померла на місці.

Поліція затримала чоловіка, з ним працюють слідчі.

Тим часом в Україні розігралася інша трагедія. Після відео в TikTok вже чотири українські школярки наковталися пігулок. Одна з дівчаток померла.

Отруєння пігулками в Боярці - про що раніше писав Главред:

Отруєння Дротаверином в Умані

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти