У Кремлі розкрили плани на перемовини Путіна і Байдена, пояснивши слова про "вбивцю"

Резонансні слова Байдена на адресу Путіна президенти особливо не обговорюватимуть - Пєсков / Reuters

Спікер Кремля Дмитро Пєсков назвав дві теми, які мають намір обговорити Путін і Байден.

Слова президента США Джо Байдена на адресу господаря Кремля Володимира Путіна про "вбивцю" не стануть головною темою перемовин на зустріч двох глав держав. Під час зустрічі обговорюватимуться два ключових питання - стратегічна стабільність і двосторонні відносини Москви і Вашингтона. Про це заявив спікер Кремля Дмитро Пєсков.

Як повідомляє Інтерфакс, прессекретар російського президента сказав, що резонансна заява Байдена на адресу Путіна в якості головної теми на двосторонній зустрічі обговорюватися не буде. Сторони зроблять акцент на проблемах російсько-американських відносин і стратегічної стабільності.

"Ви знаєте, напевно, цей інцидент - це не головне. Все ж таки мова, звичайно, йде про стратстабільність. Це хвилює весь світ. Стосується всього світу. І наших двосторонніх відносин. Ось це ось головні теми, які на порядку денному", - уточнив Пєсков.Читати такожЗустріч Путіна Байдена відбудеться за однієї умови - Пєсков

При цьому він підкреслив, що розповість пресі деталі можливого саміту після того, як з'явиться більш детальна інформація.

Відносини США і Росії

Автор: Андрій Ганчук
Новини заразКонтакти