У Навального розвинувся набряк мозку-ЗМІ

Лікарі не можуть встановити, яка речовина потрапила в організм Навального - ЗМІ / Reuters

На даний момент немає інформації про те, якою речовиною був отруєний Олексій Навальний.

У російського опозиційного політика і блогера Олексія Навального, який знаходиться в комі внаслідок отруєння невідомою речовиною, міг розвинутися набряк головного мозку.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

За інформацією джерела, лікарі Навального попередньо встановили, що токсичний вплив речовини, якою був отруєний блогер, синаптичного рівня. Однак про природу речовини поки що інформації немає.

Читати такожМедики озвучили виключені у Навального діагнозиBaza стверджує, що отруєння не спровоковано такими речовинами, як оксибітиратом, барбітурат або азалептин. За словами лікарів, Навальному зробили безліч аналізів, проте лыкарі, як і раніше, не можуть точно визначити, яка речовина потрапила в організм політика, щоб використовувати антидот.

"На тлі впливу токсичної речовини у Олексія розвинувся набряк мозку", - підкреслюється в повідомленні.

У четвер вранці, 20 серпня, російський опозиційний політик і блогер Олексій Навальний відчув себе погано під час авіаперельоту з Москви до Томська. Авіалайнер в екстреному порядку посадили у Омську. Політика госпіталізували до реанімації і підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Навальний впав у кому.

Прессекретар Навального Кіра Ярмиш заявила, що політик отруївся не через те, що він сам щось з'їв або випив.

Автор: Андрій Ганчук
Новини заразКонтакти