Генерал попередив, коли Україні загрожує "наїзд" Путіна

Володимир Путін може «наїхати» на Україну в червні-липні, поділився чутками генерал / Reuters

Президент РФ навряд чи наважиться у найближчій перспективі розпочати проти України неприкриті військові дії, вважає експерт.

За чутками, президент Російської Федерації Володимир Путін розраховує на те, що до літа смертоносний китайський коронавірус значно послабить Україну, і він може «наїхати» на нашу країну в червні-липні.

Україні загрожує повномасштабна агресія РФ, але глава країни навряд чи у найближчій перспективі наважиться почати проти української держави неприкриті військові дії, розповів ветеран зовнішньої розвідки, генерал-лейтенант Василь Богдан в інтерв'ю Фактам.

За словами експерта, російський лідер не відмовився від своїх планів пробити сухопутний коридор у захоплений Крим та відрізати від України весь південний схід.

"...за чутками, російський президент розраховує на те, що Україну до літа значно послабить коронавірус, і у червні-липні Путін може "наїхати" на нашу країну", – заявив Богдан.

Читайте також"Все по приколу": Путін насправді хоче очолити не Росію – КлімкінНагадаємо, Росія захопила Крим, а підконтрольні владі країни бойовики "віджали" частину Донбасу. Керівництво РФ стверджує, що на сході України немає військ держави, а Київ повідомляв про наявність на захопленій території російських військових, російської зброї та техніки.

Раніше екс-міністр закордонних справ Павло Клімкін говорив, що, безумовно, Росія може найближчим часом піти у наступ на Україну. Колишній чиновник сказав, що РФ навряд чи зробить ставку лише на військову кампанію, країна може взятися за дестабілізацію усіх сфер життя.

Новини заразКонтакти