Пропагандист Кремля запропонував російським мільярдерам викупити Одесу

Володимир Соловйов запропонував мільярдерам викупити Одесу / Ранок

За словами Соловйова, і мільярдери, і весь російський народ "готовий скинутися на покупку південних регіонів, які зараз розташовані на території України".

Російським мільярдерам слід скинутися і"викупити з рабства братський народ і землі". Так російський телеведучий і пропагандист Кремля Володимир Соловйов прокоментував ініціативу знести пам'ятник Катерині II в Одесі. Однак Соловйов закликав не обмежуватися тільки Одесою, а купити "відразу все до Придністров'я".

Він нагадав, що в історії вже був досвід купівлі Києва у поляків у 1686 році – тоді "Росія придбала Київ у Речі Посполитої". "Ціну ми можемо дати хорошу: рубль, а може, навіть п'ять", - підкреслив тележурналіст, його цитує «Взгляд».

За його словами, там все треба відновити і привести до ладу. Ситуацію він порівняв з купівлею збанкрутілих підприємств.

За словами Соловйова, і мільярдери, і весь російський народ "готовий скинутися на покупку південних регіонів, які зараз розташовані на території України".

"Викупити з нацистського рабства братський народ і землі - відмінна ідея. Тільки хотілося б одержувачу подивитися в очі. Боюся, з цими грошима він далеко не піде», – підсумував Соловйов.

Говорячи про тих, "хто вимагає знести пам'ятники Катерині II в Одесі", Соловйов вказав на необхідність вивчити її біографію. В іншому випадку там ризикують нарватися на позови від країн Євросоюзу, "до яких вона мала безпосереднє відношення за фактом народження".

Пам'ятник Катерині II в Одесі – про що йшлося раніше:

Автор: Адріана Бубновська
Новини заразКонтакти