Пєсков розкрив деталі майбутньої зустрічі Путіна і Зеленського

Пєсков розкрив деталі майбутньої зустрічі Путіна і Зеленського / УНІАН

Адміністрації президентів Росії та України знаходяться в постійному контакті з питання організації можливої зустрічі лідерів держав, розповів спікер Путіна.

Треба прояснити ще багато деталей щодо порядку можливої зустрічі президента Росії Володимира Путіна й українського лідера Володимира Зеленського, заявив спікер Кремля Дмитро Пєсков у вівторок, 27 квітня.

"Київ поки не пропонував конкретні майданчики для можливої зустрічі Путіна і Зеленського», - зазначив Пєсков, його цитує ТАСС.

За його словами, адміністрація президента Росії та Офісу президента України перебувають у постійному контакті з питання організації можливої зустрічі лідерів держав.

"Заступник керівника адміністрації президента РФ Дмитро Козак знаходиться у постійному контакті з адміністрацією президента України", - сказав він.

Водночас він підкреслив, що метою можливої зустрічі президентів Росії і України не може бути пошук шляхів врегулювання конфлікту на Донбасі.

"Абсолютно чітко було викладено президентом [РФ Володимиром Путіним] його ставлення до ініціативи. Такий діалог може стосуватися тільки проблематики двосторонніх відносин. Тобто цей діалог не може здійснюватися виходячи з цілей пошуків врегулювання конфлікту на південному сході України", - уточнив Пєсков.

Зустріч Путіна і Зеленського - про що йшлося раніше:

Автор: Адріана Бубновська
Новини заразКонтакти