Від скоромності не помре: Путін ошелешив заявою щодо "суперзброї"

Путін похвалився сучасною зброєю / Reuters

Росія володіє найсучаснішими видами зброї, які кратно перевершують за силою, міццю, швидкості, точністю всі наявні сьогодні, заявив Путін.

У Росії заявили, що володіють усіма видами зброї, які кращі за всі, котрі існують у світі.

Про це заявив президент РФ Володимир Путін, повідомило в суботу, 19 Вересня, інформагентство Інтерфакс.

Росія володіє найсучаснішими видами зброї, які кратно перевершують за силою, міццю, швидкістю, точністю всі існуючі на сьогодні, заявив Путін.

Як приклади він назвав лазерний комплекс Пересвет, авіаційну гіперзвукову ракету Кинджал, Морський підводний роботизований комплекс з ядерним двигуном Посейдон, крилату ракету необмеженої дальності Буревісник, гіперзвукову ракету морського базування Циркон.

Читати такожЕксперт вказав на найслабше місце Путіна

За словами Путіна, зазначені види озброєнь вже надходять або найближчим часом надійдуть до армії та на флот. Такої зброї поки немає ні в кого у світі, підкреслив президент РФ.

"У цьому ряду у системи Авангард з маневруючим гіперзвуковим блоком, що рухається зі швидкістю, котра у 27 разів перевищує швидкість звуку, що змінює напрямок по висоті та по горизонталі, - особливе місце. Авангард - це не просто нова система, це новий вид стратегічної зброї", - підкреслив президент РФ.

Автор: Катя Трохименко
Новини заразКонтакти