У Москві відбулася перестрілка з використанням автоматів

/ Фото: govoritmoskva.ru

В конфлікті брали участь близько семи осіб.

У Росії на півдні Москви в житловому комплексі Ясний сталася перестрілка із застосуванням автоматичної зброї, в російській столиці було оголошено план Перехоплення для затримання зловмисників, які стріляли на ураження.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, спочатку все виглядало, як дорожній конфлікт, коли Тойота не пропустила Інфініті. Проте пізніше конфлікт продовжився вже на стоянці.

"Вони стріляли один у одного з травматичних пістолетів і, імовірно, з мисливських рушниць Сайга і Вепр", — розповів очевидець.

Учасники пригоди зникли, їх розшукує поліція. Встановлюються обставини події. Всього в перестрілці брали участь п'ять автомобілів і близько семи осіб зі зброєю, в тому числі автоматами.

Пізніше джерело в правоохоронних органах повідомило, що на даний момент затримано три людини, підозрюваних в перестрілці на автостоянці на Каширському шосе. Постраждалих і загиблих в результаті події немає.

Нагадаємо, в п'ятницю, 22 травня, у Житомирській області чоловік розстріляв з мисливської рушниці сімох людей.

Як раніше повідомлялося, колишній народний депутат, один із сотників Майдану Володимир Парасюк розповів про те, як під час Революції гідності вів вогонь по правоохоронцях.

Автор: Яна Катасонова
Новини заразКонтакти