Путін дорікнув Ердогану за "неправильну" позицію щодо анексії Криму

Путін сказав, що думає про позицію Ердогана щодо Криму / kremlin.ru

Путін назвав неважливою позицію Ердогана щодо Криму.

Президент Росії Володимир Путін під час дискусійного форуму заявив, що його не цікавить позиція Туреччини і президента в питанні окупованого Криму.

Путін вважає, що незважаючи на широке співробітництво Росії і Туреччини з різних питань, у країн є багато розбіжних точок зору.

"Прагнення Ердогана з приводу Криму я не знаю. Мені це і не цікаво, тому що інтереси Росії надійно захищені. Думаю, що й інші наші партнери це розуміють і віддають собі в цьому звіт. Ну і що, що Туреччина не визнає Крим російським? У нас далеко не все збігається. Як і в питанні ситуації на Закавказзі, наприклад", - заявив Путін, пише РБК.

Читати такожУ Криму різко відповіли на заяву Ердогана про приналежність півострова

Крім того, Путін висловився і щодо позиції Європи і США, які, як і Туреччина, вважають, що Крим анексований в України.

"Ми знаємо позицію Європи і США, вони начебто всі демократи такі записні. А те що був проведений референдум народом Криму, це надзвичайно прояв демократії. Те, що люди прийшли і проголосували — це нікого не цікавить. Вводять ось санкції проти кримчан. Якщо це анексія - вони жертви? За що проти них вводять санкції. А якщо вони проголосували - то це прояв демократії. Вводять санкції за демократію? Маячня. Але це відбувається", - підкреслив Путін.

Кримське питання - про що раніше повідомляв Главред:

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти