Лукашенко "плюнув в обличчя" Путіну: життя буде недовговічним

Лукашенко застеріг РФ з приводу можливої агресії / УНІАН

Лідер білорусів застеріг Росію через можливу агресію.

Лідер білорусів Олександр Лукашенко, який раніше повідав про свій найбільший жах, на цей раз застеріг Росію від агресії.

Про це він сказав під час зустрічі з главою російського уряду Михайлом Мишустіним, що відбулися в рамках засідання Євразійського міжурядової ради в Мінську 17 липня.

Перед переговорами вони зробили невелику заяву для ЗМІ. Президент Білорусі був досить категоричний у висловлюваннях. Він закликав Кремль "на рівноправній основі" розв'язувати питання про створення "Союзної держави".

"Союзи, побудовані не на рівноправній основі, не існують довго. Ну і потім, часи змінилися. Сьогодні ж неможливо захопити, як у Середні віки, якусь країну і підпорядкувати на 100 - 150 років", - заявив Лукашенко.

Читати такожУ Лукашенка немає грошей, будинки та машини: опублікована декларація президента Білорусі

Він нагадав Москві, що їй вистачає і своїх земель. Виступив Лукашенко і з загрозою. Він застеріг Кремль від спроб військовим шляхом приєднати до себе Білорусь.

"Але якщо хтось мислить за межами нашої країни такими... поняттями, я думаю, життя його (буде) недовговічним", - додав Лукашенко.

Він уточнив, що дане питання, а також "дивні речі", які відбуваються в Білорусі, має намір обговорити з Мишустінмм віч-на-віч.

Як раніше писав Главред, у четвер, 16 липня, кандадидати - опозиціонери до чинного президента - Світлана Тихановська, Валерій Цепкало і Віктор Бабарико провели зустріч штабів, на якій вирішили об'єднати свої зусилля для перемоги на виборах.

Автор: Катя Трохименко
Новини заразКонтакти