Кім Чен Ин в європейському костюмі з'явився на військовому параді в Пхеньяні

Кім Чен Ин з'явився на публіці / Reuters

Кім Чен Ин заявив, що він щасливий, тому що ніхто з північнокорейців не заразився COVID-19.

У суботу, 10 жовтня, лідер Північної Кореї Кім Чен Ин вперше після заяви про те, що він впав у кому, з'явився на військовому параді в Пхеньяні, присвяченому 75-річчю заснування керівної в Республіці Трудової партії Кореї (ТПК).

Про це повідомляє Reuters.

На параді демонструвалися нові озброєння, включаючи ракетні та артилерійські системи. За його проведенням стежать розвідки США і Південної Кореї.

Також серед озброєнь була продемонстрована 22-метрова міжконтинентальна ракета «Хвасон-15», здатна досягти території США. Успішні випробування зброї відбулися три роки тому.

Водночас як повідомляє Telegram-канал "Раньше всех. Ну почти", Кім Чен Ин заявив, що він щасливий, бо ніхто з північнокорейців не заразився COVID-19.

Читати такожСестра Кім Чен Ина може очолити Північну Корею: що про неї відомоТакож Кім Чен Ин заявив, що криза через COVID-19 буде подолана, і народи двох Корей знову візьмуться за руки.

Як пише РИА Новости в Telegram, Кім Чен Ин з'явився на параді в Пхеньяні в сірому європейському костюмі з краваткою під крики "Ура!".

Зазначимо, свіже фото лідера Північної Кореї красномовно демонструє, що він відмінно себе почуває.

Кім Чен Ин хворий - про що йшлося раніше:

Автор: Адріана Бубновська
Новини заразКонтакти