Кім Чен Ин дивно привітав північнокорейців з Новим роком

Кім Чен Ин дивно привітав жителів своєї країни з Новим роком / Reuters

З 2011 року Кім Чен Ин уперше привітав північнокорейців не під час особистого звернення.

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин уперше за десять років не привітав громадян своєї країни з Новим роком у традиційному форматі виступу. Замість нього жителі КНДР отримали листівки.

Як повідомляє південнокорейське агентство Ренхал, 1 січня газети Північної Кореї вийшли без новорічного звернення лідера країни, опублікувавши лише рукописні новорічні листівки, які також були розіслані всім жителям країни.

"Я щиро бажаю всім сім'ям по всій країні великого щастя з коханими людьми, міцного здоров'я. У новому році я теж багато працюватиму, щоб раніше настала нова ера, в якій збудуться ідеали й бажання нашого народу", - йдеться у посланні Кім Чен Ина.

Також Кім Чен Ин подякував народу за підтримку.

"Я дякую людям за те, що вони незмінно довіряли та підтримували нашу партію навіть у важкі часи. Ще раз клянуся, що я завжди залишуся вірним великим людям", - сказано у листівці.

Читати такожСестра Кім Чен Ина може очолити Північну Корею: що про неї відомоЗ 2011 року Кім Чен Ин уперше вітає північнокорейців таким листом, а не під час особистого звернення.

Як правило, північнокорейський лідер виступає 1 січня з посланням, в якому вітає народ з Новим роком і викладає свої плани на рік і партійну політику.

Кім Чен Ин - що про нього повідомлялося раніше:

Автор: Адріана Бубновська
Новини заразКонтакти