Кім Чен Ин "воскрес": лідер Північної Кореї з'явився на публіці - ЗМІ

Кім Чен Ин "воскрес": лідер Північної Кореї з'явився на публіці - ЗМІ

Північнокорейський лідер вперше за останні 20 днів вийшов у люди.

Кім Чен Ин помер, 25 квітня повідомили авторитетні ЗМІ. А потім заговорили про те, що Кім Чен Ин живий, але перебуває у "вегетативному стані" після невдалої операції на серці. Але офіційно влада Північної Кореї ні смерть свого лідера, ні його хворобу не підтвердили.

У той же час ніхто живим Кім Чен Ина не бачив з 11 квітня. Крім того, він 15 квітня не з'явився на святкуваннях, присвячених 108-річчю з дня народження його покійного діда Кім Ір Сена, після чого чутки про те, куди зник Кім Чен Ин, почали тільки множитися.

І ось інформаційне агентство Республіки Корея Yonhap з посиланням на державні ЗМІ повідомило, що північнокорейський лідер Кім Чен Ин уперше за останні 20 днів з'явився на публіці.

«Кім Чен Ин був присутній на церемонії, присвяченій завершенню будівництва заводу з виробництва добрив в Сунчоне, провінція Південна Пхенган», - повідомляє агентство.

Як зазначили в ЗМІ, це перша публічна діяльність Кім Чен Ина з того часу, як його в останній раз бачили 11 квітня, коли він головував на засіданні політичного бюро правлячої Робочої партії.

Читати такожСестра Кім Чен Ина може очолити Північну Корею: що про неї відомоНагадаємо, раніше повідомлялося, лікар, який проводив операцію на серці Кім Чен Ину, не зумів закінчити маніпуляції у встановлені терміни, пише японський журнал Shukan Gendai з посиланням на джерело в медичних колах Китаю.

Хірург дуже сильно хвилювався, у нього буквально тремтіли руки. Крім того, у нього не було досвіду подібних операцій на огрядних пацієнтах. Як результат йому потрібно було близько восьми хвилин, за які лідер Північної Кореї "перейшов до вегетативного стану".

Новини заразКонтакти