Іванка Трамп посварилася з батьком через Байдена - ЗМІ

Іванка Трамп зібралася відвідати інавгурацію Байдена / Instagram

У прагненні врятувати свою політичну кар'єру дочка Трампа викликала невдоволення свого батька.

Дочка чинного глави Білого дому Дональда Трампа Іванка вирішила відвідати інавгурацію обраного президента США Джо Байдена, яка запланована на 20 січня.

На тлі подій у Вашингтоні Іванка Трамп хоче "справити хороше враження" і врятувати свою політичну кар'єру. Про це пише Daily Mail з посиланням на джерело в Білому домі.

"Іванка стурбована тим, що її багатообіцяюча політична кар'єра перебуває під загрозою, і вона робить все можливе, щоби врятувати свою репутацію", – розповів співрозмовник.

При цьому сам президент Трамп обурений - він назвав це рішення своєї дочки "найгіршим, яке вона могла ухвалити". Трамп вважає, що їхня сім'я повинна згуртуватися і виступити єдиним фронтом.

"Президент сказав своїй дочці, що її присутність на інавгурації коштуватиме їй тисяч прихильників і буде найгіршим рішенням, яке вона коли-небудь могла ухвалити", - зазначило джерело.

У свою чергу, Іванка Трамп говорила, що повинна захищати свої політичні прагнення і не збирається все зіпсувати, відвідавши старт кампанії свого батька 2024 року, що запланований на день інавгурації Байдена - 20 січня.

Видання зазначає, що інше джерело в Білому домі заперечувало, що Іванка Трамп планує бути присутньою на інавгурації.

Читати також"Рахує хвилини до розлучення": екс-співробітники Білого дому розповіли про майбутній крах сім'ї Трампа

Вибори в США та інавгурація Джо Байдена-про що раніше повідомляв Главред:

Новини заразКонтакти