Ердоган виступив з жорстким закликом до Вірменії через Нагірний Карабах

Якщо Вірменія зробить правильні висновки з війни у Карабасі, в регіоні почнеться нова ера - Ердоган / Reuters

Президент Туреччини Реджеп Ердоган стверджує, що у Вірменії повинні "взятися за розум".

Політики Вірменії та діаспора прирекли вірменський народ на біду. Якщо вірмени хочуть зробити раціональні висновки за підсумками конфлікту у Нагірному Карабасі, їм слід переосмислити суть закінчення війни. У разі правильних висновків Єревана в регіоні почнеться нова ера.

Про це заявив президент Туреччини Реджеп Ердоган у четвер, 10 грудня, на військовому параді у Баку, приуроченому закінченню війни Азербайджану і Вірменії у Нагірному Карабасі, повідомляє російське інформагентство ТАСС.

"Вірменії слід взятися за розум. Вірменські політики, діаспора прирекли свій народ на біду. Якщо вірменський народ зможе винести уроки з Карабахської війни, то в регіоні почнеться нова ера", - підкреслив Ердоган.

У Баку 10 грудня проходить військовий парад на честь перемоги Азербайджану у нагірнокарабаському конфлікті. У заході беруть участь понад 3 тисячі військовослужбовців, у тому числі і турецькі військові.Читати такожЧому перемога Азербайджану у Нагірному Карабасі - пастка Туреччини і Росії

На центральній трибуні присутні президент Азербайджану Ільхам Алієв і глава Турецької республіки Реджеп Ердоган. Напередодні Ердоган прибув до Баку з дводенним візитом.

Війна у Нагірному Карабасі

Автор: Андрій Ганчук
Новини заразКонтакти