Bloomberg назвав найвидатніших людей 2020 року

Тихановська, за версією Bloomberg, входить до числа знакових людей року, що минає / Reuters

До переліку потрапили президенти, бізнесмени та творчі особистості.

Оприлюднено список 50 найголовніших людей, які зробили 2020 рік, що минає, воістину безпрецедентним.

Результати представлені на сайті агентства Bloomberg, вони розділені на п'ять категорій: бізнес, політика, розваги, фінанси, наука і технології.

У число знакових політиків експерти включили лідера білоруської опозиції, колишнього кандидата в президенти країни Світлану Тихановську, наслідного принца Абу-Дабі Мухаммеда бен Зейда Аль Нахайяна за нормалізацію відносин з Ізраїлем, президента Уругваю Луїса Лакальє Поу за найнижчий рівень зараження коронавірусом в Південній Америці і співзасновників руху Black Lives Matter.

Видатними лідерами аналітики назвали главу адміністрації Тайваню Цай Інвеня і голову Верховного суду США Джона Робертса.

У число іменитих фінансистів потрапили глава фінансової корпорації Citigroup Inc. Джейн Фрейзер, директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крісталіна Георгієва, а також генеральний директор Morgan Stanley Джеймс Горман та інші персони.

Читати такожBloomberg заявило про провальний рейтинг Путіна: розгорівся скандалСфера науки і технологій представлена людьми і організаціями, які протягом року вели боротьбу з пандемією коронавірусу.

До кращих бізнесменів зарахували одного з керівників стрімінгового сервісу Netflix Ріда Хастінгса, главу освітнього додатка Think & Learn Pvt Буджу Равіндрана і стримера Viya.

Видатні особистості зі сфери розваг - співачка Біллі Айліш і режисер оскароносного фільму Паразити Пон Джун-хо.

Автор: Яна Катасонова
Новини заразКонтакти